Adana

Adana

Son dakika Adana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana haber sayfamızda...

Adana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75.395 adana haberi bulunmuştur.
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı Adana’nın Ceyhan ilçesinde tarlada patates başağı toplayan kardeşler arasında paylaşım anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1’i kadın 3 kişinin yaralandığı çatışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka 20.00'de başlayacak.
25.04.2024 Adana Demirspor
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada Adana'da, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düşen Hatice S., ağır yaralandı. Kadının düştüğü o anlar ise otobüsün araç içi kamerası tarafından kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı Süper Lig'de Galatasaray'la karşılaşacak olan Adana Demirspor'a yıldız futbolcularından kötü haber geldi. 2 yıldız Galatasaray maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...  
25.04.2024 Adana Demirspor
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 312 bin TL, Trabzonspor'a 440 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 432 bin TL ve Kayserispor'a 112 bin TL para cezası kesti.
25.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı! Yıldız futbolcu yok
Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı! Yıldız futbolcu yok Sarı-kırmızılı takımın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu belli oldu.Hafif ağrıları bulunan Wilfried Zaha Adana'ya götürülmedi.
25.04.2024 Galatasaray
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı Süper Lig'de yarın akşam Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray'da 2'nci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
25.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam Liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
25.04.2024 Galatasaray
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı Adana’da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler tavan yaptı.
25.04.2024 Gündem
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
25.04.2024 Galatasaray
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği'
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği' Adana'da Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Gündem
Yerli susam için üretim hamlesi
Yerli susam için üretim hamlesi Migros, Türkiye’nin yerli susam üretiminde artış sağlamak ve yerel tarımı desteklemek için önemli bir adım daha atarak Pol’s iş birliğiyle ‘Yerli Susam, Yerli Üretim’ projesini başlattı.
25.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü Adana’da nisan ayının son haftası parklardaki termometreler güneşte 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.