Şık ve zarif
Şık ve zarif Şu sıralar Fox TV'de ekrana gelen "Dünya avucunuzda" programı ile sevenlerinin karşısında olan güzel sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.
3.07.2019 Cadde
'Yaşlılığımın baharındayım'
'Yaşlılığımın baharındayım' Burcu Esmersoy’un ev sahipliğinde düzenlenen ‘Vodafone Red’le Dünya Avucunuzda’, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.
6.03.2019 Cadde
Dünyayı gezecek
Dünyayı gezecek Burcu Esmersoy’un, FOX’ta yayınlanacak ‘Dünya Avucunuzda’ programında, ülkelerin çok özel ve saklı yerleri ekrana gelecek
12.02.2019 Cadde
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan'da katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, "Topladığınız yardımlarla 800'den fazla çadır ve 145 konteyner deprem bölgesine gönderildi" dedi.
12.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Mehmetçiğe asker selamı veren Erdoğan, "Güvenli bölge dışından gelecek saldırılara en sert şekilde karşılık verecek ve gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz." dedi. ABD'nin skandal yaptırım kararına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu atılan adımın hiçbir kıymeti yok, Bunu tanımıyoruz. Kendileri alıp kendileri oynuyor" açıklamasında bulundu. Grup toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretine ilişkin, "Henüz kararımı vermedim. Soru işareti var." dedi. "Putin ile görüşme olacak mı?" sorusuna Erdoğan, "Her an olabilir, gelişmelere göre..." ifadelerine yer verdi.
30.10.2019 Siyaset
Olağanüstü bir toplantı
Olağanüstü bir toplantı Olağanüstü bir toplantı
14.07.2000 Vitrin