TFF'den VAR açıklaması: Paylaşılamaz
TFF'den VAR açıklaması: Paylaşılamaz TFF resmi sitesinden yaptığı açıklamayla VAR kayıtlarının paylaşılamayacağını duyurdu.
1.07.2020 Futbol
VAR, Türkiye'de ilk kez çevrim içi uygulanacak
VAR, Türkiye'de ilk kez çevrim içi uygulanacak FIFA kokartlı Türk hakemlerinin yöneteceği, Antalya'da oynanacak Finlandiya-Malta ve Azerbaycan-Makedonya özel milli karşılaşmalarında, Türkiye'deki bir müsabakada ilk kez çevrim içi Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması yapılacak.
1.07.2020 Futbol
TFF resmen açıkladı! VAR ilk kez uygulanacak
TFF resmen açıkladı! VAR ilk kez uygulanacak Türkiye Futbol Federasyonu, Video Yardımcı Hakem Sistemi'nin(VAR) Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak 3 maçta 'offline' olarak uygulanacağını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu.
8.02.2024 Futbol
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu Türk futbolu adına rüya gibi geçen 2023, aralık ayında adeta dibe vurdu. Büyük olayların son perdesi Suudi Arabistan’da yaşanırken, gerekli son izinlerin alınmaması kriz çıkmasına neden oldu, Süper Kupa mücadelesi ertelendi.
31.12.2023 Galatasaray
TFF'den Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk açıklama! Ligler süresiz olarak ertelendi
TFF'den Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk açıklama! Ligler süresiz olarak ertelendi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası tüm liglerdeki tüm maçların süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.
12.12.2023 Futbol
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor Kadın futbolunun gücünü taşımak ve hızına hız katmak amacıyla yola çıkan Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu. Sürat Kargo, ülkemizin kadın futbolundaki gelişimi için TFF ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
11.07.2023 Milli Takım
TFF Başkanı Büyükekşi ve Kuntz'dan önemli açıklamalar
TFF Başkanı Büyükekşi ve Kuntz'dan önemli açıklamalar Türkiye Futbol Federasyonu, McDonald's ile olan Kadın ve Erkek Milli Takımlar resmi sponsorluğu ve eMilli Takımlar ana sponsorluğu anlaşmalarını 2026 yılına kadar uzattı.
12.06.2023 Milli Takım
Türk Telekom eSüper Lig şampiyonu Galatasaray
Türk Telekom eSüper Lig şampiyonu Galatasaray Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği ve Spor Toto Süper Lig takımlarının yer aldığı Türk Telekom eSüper Lig'de ilk kupa sahibini buldu.
1.06.2023 E-Spor
Başkan Mehmet Büyükekşi'den Engelliler Haftası mesajı
Başkan Mehmet Büyükekşi'den Engelliler Haftası mesajı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, "Futbolcularımızın gösterdiği bu azim ve başarılar engelli futbolunda 'En iyi ülke' olma iddiamızı kararlılıkla sürdürmemizde bizim için büyük bir motivasyon kaynağı ve itici güç olmaktadır" dedi.
10.05.2023 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi'den Beşiktaş'ın başvurusuna cevap
TFF Başkanı Büyükekşi'den Beşiktaş'ın başvurusuna cevap Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF ile Double Pass arasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
3.04.2023 Futbol
Beşiktaş'ın Hatayspor ve Gaziantep FK maçları için yaptığı başvuruda hukuk ne diyor?
Beşiktaş'ın Hatayspor ve Gaziantep FK maçları için yaptığı başvuruda hukuk ne diyor? Deprem felaketlerinin ardından Beşiktaş, Hatayspor ve Gaziantep FK ile oynanan tüm maçların yok sayılmasını önerdi. Kulüpler Birliği'nde de bu konu konuşuldu. Peki, hukuk bu konuda ne diyor? İşte son günlerin büyük tartışma yaratan konusuna verilerin yanıt...
31.03.2023 Beşiktaş
IFAB'dan kalecilere yeni kural! Yapılan hareketler yasaklandı
IFAB'dan kalecilere yeni kural! Yapılan hareketler yasaklandı Müsabakalarda penaltı atışlarında veya serbest vuruşlarda kalecilerin yaptığı hareketler yasaklandı. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun 1 Temmuz'dan sonra alınacak kararları açıklandı.
24.03.2023 Futbol
Rusya, UEFA'dan ayrılıyor! Görüşmeler başladı
Rusya, UEFA'dan ayrılıyor! Görüşmeler başladı FIFA ve UEFA tarafından uluslararası spor müsabakalarından men edilen Rusya, Asya Futbol Konfederasyonu’na (AFC) katılmak için görüşmelere başladı.
24.12.2022 Dünyadan Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu için bulunduğu ABD'de çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi. İşte Erdoğan'ın baş döndüren diplomasi trafiği...
21.09.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu için bulunduğu ABD'de çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi. İşte Erdoğan'ın baş döndüren diplomasi trafiği...
21.09.2022 Siyaset
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri Süper Lig'de 2022-2023 sezonu fikstür çekim heyecanı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşecek kura çekimi sonrası takımların maç takvimi ve derbi tarihleri belli oldu.
4.07.2022 Futbol
Büyüka'dan övgü: Radara girmedi ama mükemmel oynadı! Milli formayı çok hak etti
Büyüka'dan övgü: Radara girmedi ama mükemmel oynadı! Milli formayı çok hak etti Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka, 'Dobra dobra' köşesinde sezon bitmesine rağmen yoğun maç trafiği nedeniyle FIFA ve UEFA'yı sert bir dille eleştirdi. Büyüka ayrıca Spor Toto Süper Lig'de 'radara' girmeyen ancak A Milli Takım'a seçilen yıldız oyuncu için övgü dolu ifadeler kullandı.
7.06.2022 Süper Lig
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den hakem kararı açıklaması!
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den hakem kararı açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yayınlanan MHK açıklamasında içerisinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi isimlerin bulunduğu hakemler sezonun geri kalan bölümünde görevden alındı. TFF Başkanı Nihat Özdemir konuyla ilgili ilk kez konuştu.
9.03.2022 Futbol
Türk futbolunda hakem depremi! Attila Gökçe: 'MHK Başkanı ile konuştum! Kararın nedeni...'
Türk futbolunda hakem depremi! Attila Gökçe: 'MHK Başkanı ile konuştum! Kararın nedeni...' Türk futbolunda dün deprem etkisi yaratan bir karar alındı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yayınlanan MHK açıklamasında içlerinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi en tecrübeli hakemler görevden alındı. Şok karar gündeme bomba gibi düşerken Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Attila Gökçe bugün kaleme aldığı yazısında MHK Başkanı ile konuşmasını ve kararı değerlendirdi.
9.03.2022 Süper Lig
MHK'dan tarihi operasyon! Cüneyt Çakır'da büyük tehlike
MHK'dan tarihi operasyon! Cüneyt Çakır'da büyük tehlike Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Türk futbol tarihine geçecek bir karara imza attı, aralarında dünyanın en iyi 5 hakemi arasında gösterilen Cüneyt Çakır ile birlikte, Ali Palabıyık, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek gibi isimlerle yollarını ayırdı.
9.03.2022 Süper Lig
Son dakika: UEFA'nın tarihi Rusya kararı sonrası Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceği belli oldu
Son dakika: UEFA'nın tarihi Rusya kararı sonrası Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceği belli oldu FIFA ve UEFA, Rus kulüpleri ile Rusya Milli Takımı'nın yeni bir duyuruya kadar bütün turnuvalardan men edildiğini açıklamıştı. Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceği merak konusu olmuştu. Rus takımlarının Şampiyonlar Ligi organizasyonundan men edilmesinin ardından Trabzonspor'un Devler Ligi'ndeki geleceği belli oldu. İşte ayrıntılar...
1.03.2022 Trabzonspor
ECA Yönetimi, 2021'in son kritik toplantısı için Paris'te buluştu
ECA Yönetimi, 2021'in son kritik toplantısı için Paris'te buluştu Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Yönetim Kurulu, önemli sorunların yaşandığı bir dönemde profesyonel futbolun geleceği ile ilgili kritik konuları ele almak üzere Paris'te toplandı.
3.12.2021 Dünyadan Futbol