Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları...

.

|

Çeşit çok fazla

Beyoğlu’ndaki Leb-i Derya, kaptan köşkü, ana salon ve cep meyhane konseptiyle müşterilerini ağırlıyor. Dana kaburga börek, lahana salatasıyla servis edilen balık köftesi, kuzu tiftik, çingene salatası, boz fıstıklı ve Ezine peynirli ezme gibi yiyeceklerin yanı sıra Ege’nin çeşit çeşit otları da dört mevsim mutfaktan eksik olmuyor.

Çam ormanlarında tatil

Antalya’da çam ormanlarının arasına gizlenen Titanic Deluxe Golf Belek, doğanın ortasında yaz tatili yapmak isteyenleri bekliyor. Otel, bölgenin en büyük havuzu olma özelliğine sahip ‘okyanus havuzu’yla adından söz ettiriyor.

Glutensiz pizza

Emirgan Group bünyesinde bulunan Pizza Emirgan’ın menüsüne, glutensiz seçenekler de eklendi. Kuşkonmaz, siyah trüf, ızgara sebze, pancar, keçi peyniri ve mantarla yapılan pizzalar, artık glutensiz servis ediliyor.

Final öncesi müzik keyfi

Bomontiada ve Bebek The Populist’te Dünya Kupası finali için özel playlistler çalınacak. Futbolseveler, final maçı öncesi istedikleri müzikle maç saatine kadar eğlenerek, mekanla özdeşleşen craft tatlar ve içeceklerle futbol keyfini yaşayacak.

Mevsime uygun menü

Antalya The Land of Legends Theme Park’ta yerini alan Walkin Brasserie, açılışını yaptı. Mevsime uygun hazırlanan menüde; Pekin ördeği, siyah trüf mantarlı pizza burata ve orman meyveli milföy gibi lezzetler yer alıyor.

Etler Balıkesir’den geliyor

13 Döner, Ağaoğlu Maslak 1453’te hizmet veriyor. Mekan, etini Balıkesir, baharatla ve diğer malzemelerini ise kendi yörelerinden getirterek, doğal lezzetleri misafirlerine sunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.