Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın paylaşımları

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

|

ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger, kabaran saçının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Karenin altına “Bana mı söylüyorsun?” notunu düşen sanatçı, yanına da ‘gündelik/sıradan’ anlamına gelen #casual etiketini ekledi.

Victoria’s Secret meleklerinden Martha Hunt, sosyal medya hesaplarından futbol yeteneklerini sergiledi. Dünya Kupası maçlarında Brezilya’yı tuttuğunu belirten model, “Dünya Kupası’nı kim kazanacak?” diye sordu.

Bar Refaeli, hafta içinde İspanya’daydı. Dönüşte, başkentten bir fotoğraf yayınlayan İsrailli model, görüntünün altına “Hoşçakal Madrid” yazarak, uçak emojisi ekledi.

Amerikalı emekli profesyonel basketbol oyuncusu Kobe Bryant, hafta içinde kızı Bianka Bella’yla Louvre Müzesi’ni gezdi. ‘Mona Lisa’ tablosunun önünde poz veren eski sporcu, binlerce beğeni topladı.

Heidi Klum, yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Koyu saçları ve estetiksiz haliyle dikkat çeken Alman model, fotoğrafın altına şu soruyu yazdı: “Bu da kim???”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.