Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'İçerde' oyuncusu sokakta simit satıyor

Geçtiğimiz sezonun sevilen yapımları arasında yer alan 'İçerde'de 'Şevko' karakterine hayat veren Sedat Payas'ın, annesine bakabilmek için sokakta simit sattığı ortaya çıktı.

|

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin 'Şevko'su Seda Payas, şimdilerde geçimini sağlayabilmek için sokaklarda simit ve sandviç satıyor.

Dizinin final yapmasından sonra iş bulamadığını belirten Payas, Flasflas'a ulaşan fotoğraflarda, simit ve sandviç satarken görülüyor. Annesine bakmak için bu işi yaptığını dile getiren oyuncu, yeni işinden şikayetçi olmadığını söyledi.

Sedat Payas, 'İçerde'nin yanı sıra 'Vücut', 'Kolpaçino: Bomba', 'Kalbim Seni Seçti', 'Çakıl Taşları', 'Kurtlar Vadisi' gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.