Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İzmir'de Koray Avcı izdihamı

Kültürpark Fuar Alanı içinde bulunan, yaklaşık 3 bin kapasiteli İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda, son albümü 'Senin için Değer'in turnesine devam eden Koray Avcı sahne aldı.

|

Kendine has tarzı ve yenilikçi yorumuyla dikkati çeken Koray Avcı, biletleri günler önce tükenen konserinde eski ve yeni albümünden oluşan repertuvarı ile beğeni kazandı.

Şarkıların yanı sıra sahnede okuduğu şiir ve anlattığı hikâyelerle de beğeni toplayan Avcı, yaklaşık iki saat boyunca İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser serisinde sırasıyla Nil Karaibrahimgil (24 Eylül Pazartesi), Erol Evgin (25 Eylül Salı), Haluk Levent (26 Eylül Çarşamba), MFÖ (27 Eylül Perşembe), Selda Bağcan (4 Ekim) sahne alacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.