Özgüven

Özgüven

Son dakika özgüven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özgüven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özgüven haber sayfamızda...

Özgüven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.111 özgüven haberi bulunmuştur.
Nicolas Pepe: Topun oraya geleceğini hissettim!
Nicolas Pepe: Topun oraya geleceğini hissettim! Trabzonsporlu Nicolas Pepe, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
20.04.2024 Trabzonspor
Jackson Muleka: Bu 3 puana ihtiyacımız vardı!
Jackson Muleka: Bu 3 puana ihtiyacımız vardı! Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettiği maçtan sonra Jackson Muleka konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Özgüven gerçeklikten kopmak değil!
Özgüven gerçeklikten kopmak değil! Fazla özgüven, çocukların psikolojilerini olumsuz etkileyebiliyor.
30.03.2024 Eğitim
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin!
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin! Yıllardır erkek şampuanı denildiğinde akla ilk gelen marka olan Clear, zaman içinde portföyünü genişletip hem erkeklerin hem de kadınların severek tercih ettiği bir saç ve saç derisi bakım markası oldu. Clear, güçlü saç derisi ve kepeksiz saçların özgüvenle bağlantısına inanarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Clear, tüketicilerini kepeksiz saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız'
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 8 Temmuz 2024 haftasında ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'yı uzaya göndereceklerini belirtti. Bakan Kacır, "Böylelikle bunu başaran 11 ülkeden biri olacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat mitinginde, “Mesele AK Parti değildir. Mesele Cumhur İttifakı değildir. Mesele doğrudan Türkiye’dir. Türk milletidir. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle her saldırıyı savuşturarak, mücadeleyi asla bırakmayarak bu hevesleri boşa çıkardık” dedi.
26.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Devlet hem ana hem babadır" dedi.
25.03.2024 Gündem
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz”
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya gönderecek ve kendi haberleşmesini üretebilen 10 ülkeden biri olacağız” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali?
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali? Trendyol 1. Lig’de son 8 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ligin bitiminde bu çocuklar ne kadar gelişecek, ne kadar büyüyecek ve özgüven kazanacaklar. En önemlisi Altay’ı indiği yerden tekrar yukarıya taşıyabilecekler mi?’’ dedi.
13.03.2024 1.Lig
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı "Oyun şirketlerine sağladığımız fayda genel olarak geleceği tahmin etmelerini sağlamak. Bu da onlara erken aşamada aksiyon alma fırsatı veriyor. Bu sayede gelirlerinde ve kârlılıklarında ciddi zıplamalar oluyor."
11.03.2024 Milliyet Executive
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.03.2024 Futbol
Trump Biden’ın 5 puan önünde
Trump Biden’ın 5 puan önünde ABD’de başkanlık yarışı için kampanyalar sürerken, “New York Times” ile “Siena College” ortaklığında düzenlenen son anket, Demokrat Parti ile Cumhuriyetçi Parti başkan adayları arasındaki farkı ortaya koydu.
4.03.2024 Dünya
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı Adım adım Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına ilerleyen ABD'nin eski başkanı, tüm ön seçimlerden zaferle ayrıldı. Mevcut başkan Joe Biden ise, son ankete göre Trump'a karşı seçimi kaybediyor.
3.03.2024 Dünya
Mustafa Gürsel: Hak edilen bir sonuçtu!
Mustafa Gürsel: Hak edilen bir sonuçtu! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Erzurumspor FK ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
2.03.2024 1.Lig
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın'
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın' Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor cephesinde hakem kararlarına tepki geldi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Antalyaspor
Fernando Santos: “Haklı bir galibiyet aldık”
Fernando Santos: “Haklı bir galibiyet aldık” Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ancak topa sahip olma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ve bunu da çalışarak geliştireceklerini söyledi.
26.02.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiine ilişkin yeni mesajlar verdi. Dünyanın KAAN'ı konuştuğunu ifade eden Erdoğan, yeni müjdelerin sinyalini verdi.
25.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Meunier'den Süper Lig'e övgü: Hak ettiği değeri görmüyor
Meunier'den Süper Lig'e övgü: Hak ettiği değeri görmüyor Trabzonspor'un ara transfer döneminde renklerine kattığı Belçikalı sağ bek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
22.02.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Özgüven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.