Program

Program

Son dakika program haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan program gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan program haber sayfamızda...

Program

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.454 program haberi bulunmuştur.
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak Limak Şirketler Grubu’nun, STEM alanlarında kadın istihdamını artırmayı amaçlayan ve ülke sınırlarını aşarak küresel bir sosyal etki hareketine dönüşen projesi Global Engineer Girls (GEG) 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kosova, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen mühendis kızları İstanbul’da ağırlayacak.
8.05.2024 Stil
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle anılan büyük konserde yer alacak sanatçıların isimlerini açıkladı.
7.05.2024 Cadde
Saba Tümer'den 'aşk orucu' itirafı! 'El ele bile tutuşmadım''
Saba Tümer'den 'aşk orucu' itirafı! 'El ele bile tutuşmadım'' Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen “4. Uluslararası Zirve Ödülleri” sahiplerini buldu. Geceye pek çok ünlü isim katılırken, sunuculukları ise Saba Tümer, Tayyar Işıksaçan ve Ivana Sert birlikte yaptılar. Tümer, aşk hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Cadde
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi Konya'da, eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı!  Cesedi yeniden arandı
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedi yeniden arandı Konya'da eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı. Ancak Bedriye Kılıç'a ait herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
7.05.2024 Gündem
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız”
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız” Antalya’da gerçekleştirilen Ankara Sanayi Odası (ASO) 2024 Yılı 1’inci Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuşan ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, “Artık ne pahasına olursa olsun ihracat değil, daha yüksek katma değerli ve daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız. 2023 yılında yaklaşık 25 trilyon dolar olan dünya ihracatından yüzde 1’ler civarında olan payımızı artırmanın zamanı gelmiştir” dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.05.2024 Diğer
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Omar Colley için seferberlik!
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Omar Colley için seferberlik! Beşiktaş’ta yoğun tedavi programı uygulanan Gedson ve Colley bugün takımla çalışmaları halinde Ankaragücü ile oynanacak kupa yarı final rövanşında forma giyebilecek.
6.05.2024 Basaksehir
Kadınlar istihdamda daha yolun başında
Kadınlar istihdamda daha yolun başında Altınbaş Üniversitesi Yayınları tarafından İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülçin Taşkıran editörlüğünde hazırlanan “Emeğin Kadın Suretleri”, Türkiye’de kadın emeğinin durumunu çok yönlü bir şekilde ele alıyor.
6.05.2024 Ekonomi
TSK’dan bahar gösterisi
TSK’dan bahar gösterisi Türk Silahlı Kuvvetleri, Mayıs ayı içinde icra edeceği iki büyük tatbikat ile bölgesel bir güç olduğunun mesajını verecek.
5.05.2024 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Yenikapı Miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen 'Mevlidi Nebi' programı nedeniyle bazı yollar 09.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz TİM Başkanı Gültepe ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz TİM Başkanı Gültepe ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
4.05.2024 Ekonomi
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir'
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir' Diploması 150 ülkede geçerli, yurt dışında üniversite ve bursluluk gibi avantajlar sunan Uluslararası Bakalorya ‘IB Kabul Sınavı’ sorularının çalındığı iddia edildi. Soruların Telegram üzerinden 700-800 dolara satıldığı belirtiliyor.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önceliğimiz olan enflasyonu düşürmeye yönelik kararlı adımlar atıyoruz. Enflasyonda da yılın ikinci yarısından itibaren daha umut verici rakamları göreceğiz." ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, bakanlık yetkililerini dinledi
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, bakanlık yetkililerini dinledi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, ”Salı ve çarşamba günü İliç’te, bölgede olacağız. İliç’te tabii ki öncelikle maden sahasında yerinde incelemeler yapacağız. İşçi kardeşlerimizi dinleyeceğiz, yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulunacağız“ dedi.
2.05.2024 Gündem
Mayısta ‘rüya’ ve ‘yıldız’
Mayısta ‘rüya’ ve ‘yıldız’ Milliyet Sanat mayıs sayısında “Bir Rüya Açılır” sergisinden yola çıkarak Aida Mahmudova’nın sanatını kapağına taşırken 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü vesilesiyle hayranlarına poster hediye ediyor.
2.05.2024 Kültür Sanat
Dijital dönüşüm için finansman
Dijital dönüşüm için finansman  Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında 25 milyon euro tutarında yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı.
2.05.2024 Ekonomi
Cebine harçlık konuldu Ruanda’ya gönderildi...
Cebine harçlık konuldu Ruanda’ya gönderildi... İngiltere hükümetinin, uyguladığı bir program kapsamında, sığınma başvurusu başarısız olan bir kişiyi gönüllü olarak Ruanda’ya gönderdiği bildirildi.
2.05.2024 Dünya
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı İngiltere, 'gönüllü program' kapsamında ilk düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı.
1.05.2024 Dünya
ABD'de yarım asırlık uyuşturucu politikası değişiyor: Esrar yeniden sınıflandırılacak
ABD'de yarım asırlık uyuşturucu politikası değişiyor: Esrar yeniden sınıflandırılacak Esrar, ABD'de 1970 yılından bu yana eroin ve ecstasy'nin de içinde bulunduğu 'Birinci Derece' olarak adlandırılan bir uyuşturucu madde olarak sınıflandırılmış durumda. Ancak bu değişiyor.
1.05.2024 Dünya
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ta Ankara Sincan'da işçilerle bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz "Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" temasıyla düzenlenen 13. Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapıldı. Bakan Işıkhan, "İşçimizin, memurumuzun ve tüm emekçilerimizin hakkının korunması, her zaman öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir" dedi.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Program ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.