Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sağlık elçileri iş başında!

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanındaki yardım faaliyetleriyle çalışmalara imza atan ÇABA Derneği, ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ projesiyle önlenebilir hastalıklara dikkat çekmeye devam ediyor.

|

Sanofi Pasteur’ün sponsorluğunda başlayan etkinlik, bu kez Eskişehir Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Organizasyona, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Özlem Cankurtaran, Alev Kaman ve Sıla Öztürk’ün de aralarında bulunduğu destekçiler katıldı. Her evde bir ‘Sağlık Elçisi’ yaratmak için farklı illerde eğitim programlarını sürdüreceklerini söyleyen ÇABA Dernek Başkanı Özlem Zehebi, “Anneleri bilgilendirerek, aileden başlayan sağlık bilinciyle topluma katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.