Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Son dakika: Yoğun bakımdaki Cem Özer'den sevindirici haber

Rol aldığı filmin çekimleri sırasında bacağı kırılan Cem Özer, tedavi altına alındığı hastanede durumunun kötüleşmesi sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştı. 59 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında olumlu gelişmeler yaşandı.

|

Tedavi gördüğü hastenede sara nöbeti geçiren ve bilinci kapanan Cem Özer, hava embolisi şüphesiyle yoğun bakıma alınmıştı. Cem Özer'in oyuncu arkadaşı Umut Oğuz, sevindirici bir açıklama yaptı.

Sözcü’ye konuşan Umut Oğuz, “Çevresindeki olaylara tepki vermeye başladı. Doktorları tarafından bir süre daha uyutulmaya devam edecek. Sevindirici olan derin uyku durumu sona erdi. Doktorları, herhangi bir aksilik olmadığı taktirde kızı Cemre’yi ve eşi Pınar’ı da görebileceğini söyledi. Cem Özer’in sağlığına kavuşması için dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.