Sophie Turner

Sophie Turner

Son dakika sophie turner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sophie turner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sophie turner haber sayfamızda...

Sophie Turner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 sophie turner haberi bulunmuştur.
Sürpriz aşkları magazin gündemini sallamıştı! Ünlü çift nişanlanıyor
Sürpriz aşkları magazin gündemini sallamıştı! Ünlü çift nişanlanıyor Son aylarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce ile Taylor Swift'in, evlilik yolunda ilk adımı atacakları ortaya çıktı. İkiliye yakın bir kaynak, ünlü çiftin bu yaz nişanlanacağını açıkladı.
13.01.2024 Cadde
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Magazin gündemine damga vurdular! İşte 2023'ün en büyük 10 ünlü skandalı
Magazin gündemine damga vurdular! İşte 2023'ün en büyük 10 ünlü skandalı 2024'e sayılı günler kalmışken, 2023 yılında magazin dünyasına damga vuran skandallar bir kez daha mercek altına alındı. İşte birbirinden ünlü isimlerin başrolünde olduğu yasak aşklar, boşanmalar ve diğerleri..
26.12.2023 Cadde
Taylor Swift'in hayranı konser alanında hayatını kaybetti
Taylor Swift'in hayranı konser alanında hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in dünya turnesi sırasında hiç beklenmeyen bir olay yaşandı. Brezilya konserinde Swift'i dinlemeye gelen bir hayranı, konser alanında ani kalp durması nedeniyle hayatını kaybetti.
19.11.2023 Cadde
Sevgilisiyle rahat görüşebilmek için milyonlar harcadı! İşte ünlü çiftin aşk yuvası
Sevgilisiyle rahat görüşebilmek için milyonlar harcadı! İşte ünlü çiftin aşk yuvası Son haftalarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce-Taylor Swift çiftinden ünlü Amerikan futbolcusu, sevgilisiyle meraklı gözlerden uzakta görüşebilmek için milyonlarca dolarlık bir malikane satın aldı. Ünlü çiftin aşk yuvasında şelale, yüzme havuzu, mini golf sahası, altı yatak odası ve altı banyo bulunuyor.
21.10.2023 Cadde
Boşanma aşamasında olan ünlü oyuncudan dikkat çeken hamle: Eltisini takipten çıktı!
Boşanma aşamasında olan ünlü oyuncudan dikkat çeken hamle: Eltisini takipten çıktı! 'Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner (27) ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz oyuncu, son olarak boşanma aşamasında olduğu eşini takip etmesine rağmen eltisini takipten çıkmasıyla adından söz ettirdi.
14.10.2023 Cadde
100 milyon dolar! Taylor Swift filminin ön satışı rekor kırdı
100 milyon dolar! Taylor Swift filminin ön satışı rekor kırdı 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in turne filmi, Sam Wrench'in yönettiği 'Taylor Swift: The Eras Tour', sinemada gösterime girmeden ön bilet satışlarında 100 milyon dolar hasılatı aştı. Eras'ın, Kasım 2024’te sona erdiğinde 'tüm zamanların en yüksek hasılat yapan konser turu' olacağı öngörülüyor.
7.10.2023 Cadde
Sophie Turner eşi Joe Jonas'ın eski sevgilisi Taylor Swift'in evinde kalıyor!
Sophie Turner eşi Joe Jonas'ın eski sevgilisi Taylor Swift'in evinde kalıyor! 'Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner (27) ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz oyuncunun, iki kızıyla birlikte eşinin eski sevgilisi Taylor Swft'in New York'taki evinde kaldığı ortaya çıktı. Swift'in, Jonas'la ayrılığına dair itirafı çok konuşulmuştu.
28.09.2023 Cadde
Dört yıllık evlilik bitiyor! Sophie Turner ve Joe Jonas sessizliğini bozdu
Dört yıllık evlilik bitiyor! Sophie Turner ve Joe Jonas sessizliğini bozdu 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde hayat verdiği 'Sansa Stark' rolüyle dünya çapında şöhrete kavuşan Sophie Turner (27) ile şarkıcı Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. İki kız çocuğu sahibi çiftin ayrılığı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Gözlerin çevrildiği Jonas ve Turner'dan günler sonra ortak açıklama geldi.
8.09.2023 Cadde
Sophie Turner ile Joe Jonas boşanıyor!
Sophie Turner ile Joe Jonas boşanıyor! Dört yıl önce nikah masasına oturan şarkıcı Joe Jonas ile oyuncu Sophie Turner'ın boşanacağı ortaya çıktı. TMZ'ye konuşan bir kaynak, Joe Jonas'ın boşanma avukatı ile iletişime geçtiğini ve Sophie ile olan evliliğini bitirmek için gerekli kağıtları imzaladığını belirtti.
4.09.2023 Cadde
Lena Headey ile Marc Menchaca evlendi
Lena Headey ile Marc Menchaca evlendi 'Game of Thrones'un yıldızı Lena Headey, meslektaşı Marc Menchaca ile İtalya’da sadece yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı gizli bir törenle hayatını birleştirdi. Oyuncu çiftin İtalya’nın güneyindeki Puglia bölgesinde 6 Ekim’de evlendiği öğrenildi.
11.10.2022 Cadde
‘Game of Thrones beni bunalttı’
‘Game of Thrones beni bunalttı’ ABD yapımı “Game of Thrones” (Taht Oyunları) dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, dizideki ağır duygusal olaylardan olumsuz etkilendiğini açıkladı.
16.05.2022 Cadde
Sophie Turner: Annelik beni daha iyi bir oyuncu yaptı
Sophie Turner: Annelik beni daha iyi bir oyuncu yaptı 2011-2019 yılları arasında yayınlanan 'Game Of Thrones' (Taht Oyunları) adlı dizide canlandırdığı 'Sansa Stark' rolüyle şöhreti yakalayan İngiliz aktris Sophie Turner, anne olduktan sonra daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
3.05.2022 Cadde
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Cadde
Güneşin tadını çıkardılar
Güneşin tadını çıkardılar Joe Jonas ve Sophie Turner, önceki gün Beverly Hills’te bir parkta objektiflere takıldı.
28.03.2022 Cadde
Alışveriş günü
Alışveriş günü Joe Jonas ve Sophie Turner, hafta sonunda Los Angeles’ta görüntülendi.
7.02.2022 Cadde
Sophie Turner ve Joe Jonas evlerini sattı
Sophie Turner ve Joe Jonas evlerini sattı İki yıl önce nikah masasına oturan şarkıcı Joe Jonas ile oyuncu Sophie Turner, Los Angeles'taki evlerini elden çıkardı. Ünlü çift, evlendikleri yıl satın aldıkları malikaneye 15,2 milyon dolara (yaklaşık 135 milyon TL) alıcı buldu.
29.09.2021 Cadde
Sophie Turner ve Joe Jonas’ın 95 milyon TL'lik devasa malikanesi
Sophie Turner ve Joe Jonas’ın 95 milyon TL'lik devasa malikanesi Game of Thrones dizisiyle dünya çapında tanınan Sophie Turner ile şarkıcı Joe Jonas, Miami’de 11 milyon dolara (95 milyon TL) yeni ev satın aldı. Altı yatak odalı lüks evin içinde yok yok.
23.09.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Britney Spears, Jennifer Aniston ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Britney Spears, Jennifer Aniston ve diğerleri... Bu haftaki Fiskos köşemize hoş geldiniz sevgili Fiskos severler. Dünyaca ünlü yıldızlarımız son günlerde neler yapıyor, nerelere gidiyor, fobilerini yenenler, doğum gününü kutlayanlar... Neler neler... Hazırsanııız Fiskos zamanı!
17.08.2021 Ünlüler
X-Men: Dark Phoenix oyuncuları kim? Dark Phoenix filmi konusu...
X-Men: Dark Phoenix oyuncuları kim? Dark Phoenix filmi konusu... Marvel Comics'in X-Men serisinden uyarlanan Dark Phoenix televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. ABD yapımı filmin başrolünde James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Sophie Turner gibi isimler yer alıyor. X-Men: Dark Phoenix konusu nedir?
12.08.2021 Cadde
Alıcı arıyorlar
Alıcı arıyorlar Sophie Turner ve Joe Jonas, Los Angeles’taki evlerini satışa çıkardıklarını duyurdu.
3.07.2021 Cadde
Sophie Turner düğün fotoğraflarını paylaştı
Sophie Turner düğün fotoğraflarını paylaştı 2019'da 'Jonas Brothers' grubunun vokalisti Joe Jonas ile dünyaevine giren Sophie Turner, iki yıl sonra ilk kez düğün fotoğraflarını yayınladı. Ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutladı.
30.06.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (18 Mayıs 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (18 Mayıs 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
18.05.2021 Magazin
Milliyet'te Gündem (18 Mayıs 2021)
Milliyet'te Gündem (18 Mayıs 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan haber başlıkları;
18.05.2021 Haberler
Sophie Turner paparazzileri topa tuttu: Midem bulanıyor!
Sophie Turner paparazzileri topa tuttu: Midem bulanıyor! Geçtiğimiz yıl temmuz ayında ilk bebeğini kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşayan genç oyuncu Sophie Turner, şimdiye kadar yüzünü hiç göstermediği kızının fotoğraflarını çeken paparazzilere sitem etti.
18.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sophie Turner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.