SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tarçının kanıtlanmış 10 faydası

Tarçın, bilimsel olarak Cinnamomum olarak bilinen ağaçların iç kabuğundan yapılan bir baharattır. İki ana tür tarçın vardır: Seylan tarçın: "Gerçek" tarçın olarak da bilinir diğeri ise Cassia tarçın: Günümüzde daha yaygın olan ve insanların genellikle "tarçın" olarak adlandırdıkları tür.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dermaroller herkese iyi gelmiyor! Deneyenler uyardı, böyle yapılırsa yüzü haritaya çeviriyor
  2. Saksının dibine dökünce orkideler coşuyor! Vitamin almayın, her ay 1 kez yapmak yeterli
  3. Uyurken yapılan bu hata saçları kırık içinde bırakıyor! Sıkı toka değil, doğrusu eşarp
  4. Çekirdeği kanser hücrelerini 12'den vuruyor! B17 vitamini deposu, her evde var
  5. Kabak çekirdeğini kabuğuyla yerseniz bakın ne oluyor! Meğer bildiğimiz gibi değilmiş
  6. Telefonu tutma şekline göre kişilik analizi! Böyle yapıyorsanız hemen anlaşılıyor
  7. İyi bakterilere kısa sürede tavan yaptırıyor! Doğal probiyotik, etkisi yüzde 85 çıktı
  8. Takma kirpik kabusu! 22 yaşında göz rengi değişti, hiçbir şey göremiyor
  9. Kilo vermede yeni dönem: Masaj! Diyetler, detokslar rafa mı kalkıyor?
  10. Geceleri uyutmayan, tıkayan alerjilere son! Çözümü yatak ve yastıkta gizliymiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.