Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Üç bin kişi ile klip çekecekler

Arabesk müziğin iki güçlü yorumcusu Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında 21 Ocak’ta Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor.

|

Dinleyicileri için özel bir repertuvar oluşturan Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, kendi şarkılarınının yanı sıra arabesk müziğin efsane isimlerinin dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirecek.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardıkları ‘Usta Çırak’ ile dikkat çeken ikili, albümün yeni klibini Haliç Kongre Merkezi’ndeki sevenleriyle beraber çekecek. Klip şarkısını konserde açıklayacak olan usta yorumcular, 3 bin kişinin eşlik edeceği klip için "Bizden sevenlerimize, sevenlerimizden bize, gönülden gönüle sonsuz hatıra olsun istedik" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.