Gündem Binbir Gece bugün kanal D'de! Binbir Gece'nin finalinde neler olmuştu?

Binbir Gece bugün kanal D'de! Binbir Gece'nin finalinde neler olmuştu?

07.11.2018 - 15:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin 2006 yılında ekrana gelen ve büyük ilgi gören dizisi Binbir Gece hafta içi her gün yayınlanmaya başlıyor. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Binbir Gece dizisinin, tekrar bölümleri için aynı heyecan devam ediyor. Peki Binbir Gece dizisinin finalinde neler yaşanmıştı?

Binbir Gece bugün kanal Dde Binbir Gecenin finalinde neler olmuştu

Dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir döneme damga vuran Binbir Gece tekrar ekrana gelecek. İzleyicinin tekrar izlemekten büyük heyecan duyacağı Binbir Gece'nin oyuncuları kimler? Binbir Gece'nin konusu nedir? İşte izleyicisini tekrar ekrana kilitlemeye hedefleyen Binbir Gece 17.15'de kanal D'de...

Haberin Devamı

BİNBİR GECE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğluyla evlenmiş, fakat aile bu evliliğe şiddetle karsı çıkmış ve oğullarını evlatlıktan reddetmişlerdir. Eşini, oğlu henüz bir yaşındayken trafik kazasında kaybeden Şehrazat, kısa süre sonra oğlunun lösemi olmasıyla bir kez daha sarsılır. Kaderin ağır sınavından geçen genç kadın, çaresizlik içinde tedavi için gerekli olan 200.000 $(Dolar)'ı bulmaya çalışır. Kendi çabaları ile para bulur fakat 150.000 $ daha gereklidir. İstenmediğini bile bile çocuğu için zengin kayınpederine gider, durumu anlatır ve para ister fakat vicdansızca evden kovulur. Son çare olarak henüz üç ay önce işe başladığı ve deneme süresinin dolmadığı BinYapı Holding'in patronu Onur Aksal'dan borç ister. Fakat genç patron Binbir gece masal kahramanı Şah Şehriyarın kadınlara asla inanma felsefesinden yola çıkarak ağır bir bedel ister. Onur onunla bir gece geçirmesini ister. Bu her şeyin başlangıcı olur.

Haberin Devamı

BİNBİR GECE'NİN OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Halit Ergenç Onur Aksal
Bergüzar Korel Şehrazat Evliyaoğlu
Tardu Flordun Kerem İnceoğlu
Ceyda Düvenci Bennu Ataman
Tomris İncer Nadide Evliyaoğlu
Metin Çekmez Burhan Evliyaoğlu
Ergün Demir Ali Kemal Evliyaoğlu
Yonca Cevher Yenel Füsun Evliyaoğlu
Aytaç Öztuna Seval İnceoğlu
Meral Çetinkaya Peride Aksal

Binbir Gece bugün kanal Dde Binbir Gecenin finalinde neler olmuştu

BİNBİR GECE'NİN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Şehrazat’ın Engin’le evlenmeye karar vermesi Onur’un dengesini altüst eder. Bennu, Kerem’den boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Kerem, Bennu’yu boşanma kararından vazgeçirmeye çalışır. Onur ve Kerem’in mutsuzlukları iş ilişkilerine de yansımaktadır. Hırsızlık suçuyla hapse giren Ali Kemal ve Gani, Burhan’ın aldığı hayati kararlar karşısında şoke olurlar. Kerem evleneceğini yeni öğrendiği Şehrazat’a sürpriz bir adım atar. Kerem’in holdingten ayrılma kararı Onur’u çok şaşırtır. Bennu her şeyi geride bırakarak uzun bir yolculuğa çıkar. Şehrazat Engin’le nikâh masasına oturur… Bennu, Kerem’den boşanacak mı? Kerem, Şehrazat’a ne anlatacak? Burhan Evliyaoğlu ailesini nasıl bir hayat bekliyor? Onur, Şehrazat’ın evlenmesine göz yumacak mı?