Cadde 2023 saç trendleri!

2023 saç trendleri!

21.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni yılda değişim yaşamak isteyen kadınlar, bu yılın trendleriyle kendilerine yeni bir stil hediye edebilir.

2023 saç trendleri

Lale Danışman - Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı bu günlerde 2023’ün en çok dikkat çekecek trendleri ve renkleri kendini göstermeye başladı. Sıcak renklerin hâkimiyetine dikkat çeken Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli, ‘‘Bu saç renkleriyle birlikte kısa ama ortalama olarak tanımlayabileceğimiz bir uzunlukta, çenenin hemen altında veya omuzların hemen üstünde saçlar karşımıza çıkacak’’ dedi.

Haberin Devamı

Sıcak renkler başrolde

Son yıllarda saçlarda ombre ve sombre adlı renklendirme işlemlerini gördüğümüzü belirten iş insanı, “Geçmiş yıllarda soğuk renkler daha ön plandaydı. Şimdi yüzde yüz değişikliğe gidiyoruz. Sıcak renkler, dinamik çizgiler ve canlı renkler bu yılın trendi olacak. Zarif dalgalı bob saç kesimine ombre detaylarıyla farklı bir hava katabileceğiz. 2023’de daha sıcak sarılar, kahveli bakırlar, bal tonları, karamel ve kızıl yansımaları trend renkler olarak karşımıza çıkıyor’’ diye konuştu.

70’ler esintisi

Sonbahar boyunca zirveye yerleşen kısa saç modellerinin dinamik durduğunu vurgulayan Uzelli, ‘‘Kısa saç daha enerjik görünüm sunuyor. Kısa bob çoğunlukla şık, büyük oranda sarı ve ortadan ayrılmış stillerle kendini gösterecek. Öte yandan özellikle bol dokulu, hareketli 70’ler modasını bolca göreceğiz’’ açıklamasını yaptı.