Cadde 40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı! Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan açıklaması

40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı! Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan açıklaması

11.11.2023 - 07:08 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikâh masasına oturacakları iddia edilen çift, 31 Ekim'de ayrılık kararı almıştı. Eski sevgililerden ünlü şovmen ayrılığıyla ilgili sessizliğini bozdu.

40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı Mehmet Ali Erbilden Gülseren Ceylan açıklaması

Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'deki evine giderken geçtiğimiz günlerde kaza geçirmiş ve yürekleri ağıza getirmişti. Ünlü şovmen, son olarak Nişantaşı'nda bir giyim mağazasında görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Erbil, "Verilmiş sadakamız varmış. Kan dökmeden hiçbir arabaya binmem. Kanı döktük kendi kanımız dökülmedi. Emniyet kemeri kastığı için kaburgam ezildi. Onun sıkıntısını çekiyorum 3-4 gündür. Şaka gibiydi" dedi.

Haberin Devamı

KAZA ANINI ANLATTI

66 yaşındaki sanatçı, "İstinye yokuşunda önümüzde kamyonet var, onun önünde de o yola yanlış girip geri geri gelen bir araç var. Kamyonet araca vurmamak için duruyor, biz de arkadan kamyonete vurduk" dedi ve ekledi:

Kaza anında önde oturuyordum. Kabus gibiydi. Plaka cama yapıştı düşünün. Kaza sonrası kendi imkanlarımla çıktım. Devamında polisler geldi. Zabıtlar tutuldu. Şikayetçi oldum. Kazaya sebep olan aracın sürücüsü de kaçtı olay yerinden.

40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı Mehmet Ali Erbilden Gülseren Ceylan açıklaması

"HEPSİ ARADI SAĞ OLSUN"

Gülben Ergen, Sibel Can, İbrahim Tatlıses gibi ünlü isimlerin kaza sonrası kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyleyen Mehmet Ali Erbil, "Hepsi aradı sağ olsun, ilgilendiler" açıklamasında bulundu.

"SERDAR'IN AŞKINA AĞLADIM, BENİMLE ALAKASI YOK"

Serdar Ortaç ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında canlı yayın yaptıkları sırada ünlü popçunun 'Bilsem ki' şarkısıyla gözyaşlarını tutamayan şovmen, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine; "O şarkının bir hikayesi var. Onu da bir tek bana anlatmıştı. Aklıma geldi. 19 yaşında bir aşk yaşamıştı. Serdar'ın aşkına ağladım. Benimle alakası yoktu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı Mehmet Ali Erbilden Gülseren Ceylan açıklaması

Serdar Ortaç'ın her zaman yanında olduğunu söyleyen Erbil "Kolay değil yaşadıkları. Hastalığının dışında acılar da çekiyor. Onlara katlanmak çok zor" dedi.

"GÜLSEREN BENDEN EV YA DA ARABA İSTEMEDİ"

Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile kısa süreli birlikteliğin ardından ayrılmıştı. Muhabirlerin ilişkisi hakkındaki sorularını yanıtlayan Erbil, şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle ben Gülseren'e evlenme teklifi etmedim. On yüzük doğum günü hediyesiydi. Bir diğer konu da araba alma mevzusu. Ben kendime araba almadım, ona nasıl alacağım! Zaten öyle istekleri olan bir kız değildi. Benden ev yada araba istemedi. Marka alışverişler yapmak da istemedi. Sadece aşkı için Almanya'da ailesini, işini ve arkadaşlarını terk edip benim yanıma geldi. 4 aylık bir süreç oldu. Aynı evi paylaştık. Aramızda ikinci şahıslar olmadı. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa tek eşli oldum.

40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı Mehmet Ali Erbilden Gülseren Ceylan açıklaması

"İbrahim Tatlıses de tanıktır buna. Tatlıses bana 'Kirvem bu kızın hiç dışarda gözü yok.' derdi. Bir erkeğe verdiği hediyeyi geri istemek yakışmaz. Öyle bir şey de olmadı. Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık. Hala konuşuyoruz. Barışma durumumuz yok. Çok yıprandık ikimizde. O genç bir kadın ve bir geleceği var, benimle birlikte geleceği olmayabilirdi. Çok iyi anlaşıyorduk, kızlarımla da çok iyi anlaşıyordu. Torunumla oyun oynuyorlardı düşünün, ama olmadı. Sağlık olsun. Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına."