Cadde 50’NCi SANAT YILINA ÖZEL GECE

50’NCi SANAT YILINA ÖZEL GECE

22.08.2014 - 20:53 | Son Güncellenme:

Yüzlerce şarkıya; besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak imza atan Ali Kocatepe, 50’nci sanat yılını dostlarıyla birlikte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda kutladı.

50’NCi SANAT YILINA ÖZEL GECE

Birçok ünlü ismin sahneye çıktığı konserden detaylar şöyle:

Sahne öncesi basının karşısına çıkan sanatçıya Pamela Spence ve Bülent Ortaçgil eşlik etti. Kocatepe “Buralara kadar doğru adım atarak geldim. Her zaman dost biriktirmeye çalıştım. Sağolsunlar onlar da beni kırmadılar ve bu gece bana eşlik ede-cekler” dedi.

Bülent Ortaçgil de Kocatepe ile ilgili bir anısını anlattı: “Artık Türkiye’de yaşanmaz diye düşünüp, İngiltere’ye gitmek için bilet almıştım. Tam o sırada albüm için Ali Kocatepe beni aradı. Bugün buradaysam onun sayesinde.”

Konserin ortalarına doğru Aysun Kocatepe, Ayşegül Aldinç, Boğaziçi Caz Korosu, Bülent Ortaçgil, Nilüfer, Nükhet Duru, Özdemir Erdoğan, Pamela ve Yüksek Sadakat sahneye çıkarak klasikleşmiş Kocatepe şarkılarını yorumladılar.

Eyvah yaşlandıkNilüfer, barkovizyondan yansıtılan fotoğraflar arasında kendisini görünce, “Eyvah yaşlandık. Yıllar ne çabuk geçti” diye konuştu.

Kocatepe şarkısı okuyan bir diğer isim ise Nükhet Duru oldu. Şarkıcı, sahne öncesi kulisin kalabalığından şikayetçi olarak; “Ayol burası ne böyle otobüs gibi olmuş” diyerek herkesi güldürdü. EMRAH AKÇAAY

Yazarlar