Cadde 7'nci çocukları dünyaya gelen Alec Baldwin ve Hilaria Baldwin'den mutlu aile pozu

7'nci çocukları dünyaya gelen Alec Baldwin ve Hilaria Baldwin'den mutlu aile pozu

04.10.2022 - 09:18 | Son Güncellenme:

Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2) ve Lucia (1) adlarında 6 çocukları bulunan Alec-Hilaria Baldwin çifti, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'nci çocuklarını Eylül ayının sonlarında kucağına almıştı. Eşi, yeni bebeği ve diğer çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçerek mutlu aile pozlarını paylaşan Hilaria, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

7nci çocukları dünyaya gelen Alec Baldwin ve Hilaria Baldwinden mutlu aile pozu

Alec Baldwin (64) ile 2012 yılında dünyaevine giren 38 yaşındaki yoga eğitmeni Hilaria Baldwin'in, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'nci çocukları geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmişti. Bu, aktörün Kim Basinger'la 1993'ten 2002'ye kadar süren evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland ile birlikte, toplamda 8'inci çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

7nci çocukları dünyaya gelen Alec Baldwin ve Hilaria Baldwinden mutlu aile pozu

"GERÇEKLEŞEN KÜÇÜK HAYALİMİZ"

Yeni kucağına aldığı bebeğiyle çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Hilaria, paylaşımına şu mesajı yazmıştı:

O burada! Gerçekleşen küçük hayalimizle sizi tanıştırdığımız için çok heyecanlıyız: Ilaria Catalina Irena. O da, ben de mutlu ve sağlıklıyız. Baldwin kardeşler, günlerini Ilaria ile bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz.

Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2) ve Lucia (1) isimlerini verdikleri 6 çocuğu bulunan ünlü çiftin duyurduğu bu mutlu habere, kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik mesajları yağmıştı.

AİLE POZU

Hilaria Baldwin, 7'nci çocuğunu kucağına almasının ardından; 979 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir 'aile portresi' yayınladı.

Alec Baldwin, 6 çocuğu ve yeni doğan bebeğiyle kamera karşısına geçen yoga eğitmeni, eşinin Kim Basinger'la evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland'ı da unutmayarak; paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

En küçük Baldwin'le ilk fotoğrafımız! Rüya takım... Ireland, özlendin ve seviliyorsun.

7nci çocukları dünyaya gelen Alec Baldwin ve Hilaria Baldwinden mutlu aile pozu

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin binlerce beğeni alan bu gönderisine, "Harika bir fotoğraf ve harika bir aile anı", "Bu karede çok fazla mutluluk var! Her dakikanın tadını çıkarın" ve "Ne güzel bir aile fotoğrafı... Birbirlerine karşı nazik ve tatlı güzel çocuklar; bu sevgiyi paylaştığınız için teşekkürler Hilaria" gibi yorumlar yapıldı.

"ONLAR BENİM YAŞAMA SEBEBİM"

Öte yandan Baldwin, 8'inci kez baba olmasının ardından 2.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe çocuklarının fotoğraflarını yayınlayarak, ailesi için duygusal bir not yazdı. Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Bu çocuklar... Hepsi aynı hastanede, üçü aynı odada doğdu. Kalbim bu yıl bin kez kırıldı ve hayatımdaki şeyler bir daha asla aynı olmayabilir, birçok değişiklik geliyor. Ama ailem beni hayatta tuttu. Onlar benim yaşama sebebim.