Cadde Adalet Birliği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Adalet Birliği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

03.03.2021 - 18:59 | Son Güncellenme:

Adalet Birliği filmi oyuncuları araştırılıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerinin beğenisine sunuluyor. Yabancı aksiyon ve fantastik türündeki film Warner yapımlarından. Film 2017 yılı ABD yapımıdır.

Adalet Birliği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Yabancı sinemanın dikkat çeken projelerinden Adalet Birliği'ni, Zack Snyder yönetirken senaryo Chris Terrio tarafından yazıldı. Yapımda; Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa gibi isimler yer alıyor. Sinemanın dikkat çeken filmlerinden Adalet Birliği detayları haberimizde.

Haberin Devamı

ADALET BİRLİĞİ OYUNCULARI KİM?

Ben Affleck, Bruce Wayne / Batman
Henry Cavill, Kal-El/Clark Kent/Superman
Gal Gadot, Diana Prince / Wonder Woman
Ezra Miller, Barry Allen/The Flash
Jason Momoa, Arthur Curry / Aquaman
Ray Fisher, Victor Stone/Cyborg
Amy Adams, Lois Lane
Amber Heard, Mera
J. K. Simmons, Komiser James Gordon
Willem Dafoe

ADALET BİRLİĞİ KONUSU

Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır? Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getren filmin yönetmen koltuğunda, çizgi uyarlamalar konusunda uzman kabul edebileceğimiz Zack Snyder oturuyor.