Cadde Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim

Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim

24.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.

Yalın: Delilik Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim

Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, 31 Mayıs'taki konseri hakkında, "Bu iş ilk önüme geldiğinde, 'Deli bunlar' demiştim. Bunu delilik olarak görüyorum. Pandeminin sonundan beri ciddi bilet grafiği yaşıyoruz, bilet satışları yukarı doğru artıyor. Stadyum noktasına geleceğine hayal edemiyordum. 1-2 saatte 10 bin sattık. Bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"FİNALDE SÜRPİZ OLACAK"

Stadyumda yaklaşık 40 bin kişinin önüne çıkmaya hazırlanan şarkıcı, "Şova nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna, "Sporcu gibi hazırlanıyorum. Antrenman yapıyorum. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sahnenin metrekaresi büyüyor. Bir yürüyüş yaptım, futbolculara bir kez daha hayran kaldım, zor iş. Belediye konserleri yapmıştım, Zonguldak Ereğli'de 300 bin kişi gelmişti. Biletli seyirciye bu kadar büyük konser vereceğim. Sahne tasarımı, ışık gösterisi ve finaldeki sürpriz kadar birçok şeyler olacak" yanıtını verdi.

Yalın: Delilik Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim

"BİRAZ KIYMET KAZANSIN"

"Türk sanatçılar genelde stadyum konserleri vermiyor. Bunun sebebi nedir?" sorusu yöneltilen Yalın, "Geçtiğimiz beş sene içerisinde biletsiz konser yapmamaya gayret ettim. Biraz kıymet kazansın. Sahneye çıkınca seyirciye, 'Bu ekonomik zorlukta bana bütçenizden ve zamanınızda ayırıp geldiğiniz için teşekkür ederim' diyorum. Konserleri kıymetlendirmeliyiz. Müzisyenler ve ekip çok emek veriyor. Konserleri kıymetlendirmezsek bu stadyum konserleri olamaz. Türkiye'nin her köşesinde stadyum konserleri yapılabilir. Bizim seyircimiz çok istiyor. İnsanlar, ücret ödeyip bilet aldığı zaman onu hak etmek istiyor. Ben zaten sahnede seyirciye, 'İnşallah helal edersiniz' diyorum. Onun hakkını vermeye çalışıyorum. Ne kadar çok bilet satılırsa o kadar iyi şeyler olur" ifadelerini kullandı.

Yalın: Delilik Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim

Haberin Devamı

KONSER İÇİN ÖZEL ŞARKI

Sürpriz bir şarkısı olduğunu belirten sanatçı, "Mayıs ayında çıkacak şarkım stadyum konseri için hazırlandı. 3-4 senedir bekletiyorum. Yüksek enerjili beste. Ufak yaşlarda yaptığım ilk besteyi de çalacağım" dedi.

Yalın: Delilik Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim