Cadde Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı

Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı

10.12.2022 - 14:59 | Son Güncellenme:

Eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile beraberliğinden 29 Ağustos 2022 tarihinde dünyaya gelen oğlu Cyan'ın fotoğrafını ilk kez yayınladı. Üçüncü kez anne olmanın mutluluğu yaşayan top model, üzerinde Brezilya Milli Takımı'nın forması olan baba ve 3.5 aylık oğullarının fotoğrafını dikkat çeken bir mesaj da ekledi.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

Milliyet.com.tr
Yapımcı Andre Lemmers ile bir yıldır aşk yaşayan Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında bebek müjdesini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Victoria's Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen 41 yaşındaki güzel, paylaşımında makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

Haberin Devamı

KARIN KASLARI DİKKAT ÇEKTİ

Adriana Lima, sonraki günlerde Alexander Wang'ın defilesinde yürümüştü. Uzun çizmelerle tamamladığı siyah bir tasarımı tanıtan model, karın kısmı açık olan kıyafetle giderek büyüyen karnını da gözler önüne sermişti. Lima'nın görüntüsündeki dikkat çeken bir ayrıntı da, hamileliğine rağmen kaybetmediği karın kasları olmuştu. Formunu korumak için yıllardır spor yapan Brezilyalı modelin, bu süreçte bile karın kaslarının bozulmadığı görülmüş, yıldızın kasları sosyal medyada gündem olmuştu.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

"DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN"

41 yaşındaki Adriana Lima, 29 Ağustos'ta üçüncü kez anne olmuştu. Instagram hesabından bebeğinin tek gözünün göründüğü kareyi yayınlayan Lima, "Dünyamıza hoş geldin" mesajına yer vermişti. Bebeğinin adı konusunda açıklama yapan ünlü model, Cyan isminin; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazmıştı. Cyan'ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarındaki denizin rengi olduğunu belirtip, sonra da "Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi" ifadelerini kullanmıştı.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

Haberin Devamı

Öte yandan Adriana Lima ile Andre Lemmers'ın oğullarına koydukları bu ismin yani Cyan'ın camgöbeği rengi anlamına gelİyor.

KENDİSİNİN ÜÇÜNCÜ, LEMMERS'IN İLK ÇOCUĞU

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın, 2009'da nikâh masasına oturduğu Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı (Valentina 12, Sienna 9) oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırdı.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

"ANNEN YÜZÜNDEKİ O MUTLULUĞU GÖRÜYOR"

Adriana Lima, oğlu Cyan'ın babasının kucağında gülümseyen bir görüntüsünü, 15 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. 2022 FIFA Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında sevgilisi Andre Lemmers ile Katar'da bulunan model, kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine bir de not ekledi.

Adriana Lima oğlu Cyanın ilk fotoğrafını paylaştı

"FİYAT ETİKETİNE ALDIRMAYIN"

Oğlum, annen gülüşünde ilk futbol turnuvanı baban ile geçirmekten duyduğun mutluluğu görüyor. Yakında kız kardeşlerin ve ben sana tekrar katılacağız. Böylece her zaman olduğumuz gibi büyük ve mutlu bir aile olabiliriz! Sizi seviyoruz. Bu vesileyle Infantino ailesine bizi FIFA World Cup ailesinin bir parçası yaptıkları için teşekkür etmek istiyorum, bu anılar sonsuza dek kalbimizde olacak. Not: Babasının çıkarmayı unuttuğu fiyat etiketine aldırmayın.