Cadde Aile Hükümeti oyuncuları ve konusu! İşte, Aile Hükümeti oyuncu kadrosu...

Aile Hükümeti oyuncuları ve konusu! İşte, Aile Hükümeti oyuncu kadrosu...

19.05.2021 - 18:48 | Son Güncellenme:

Aile Hükümeti filmi 2020 yılında vizyona giren yerli komedi filmidir. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da ilk kez izleyicisi karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla merak uyandıran Aile Hükümeti filmi konusu da araştırılıyor.

Aile Hükümeti oyuncuları ve konusu İşte, Aile Hükümeti oyuncu kadrosu...

Yerli sinema filminin yönetmenliğini Burak Demirdelen yürütüyor. Aile Hükümeti 2020 yılında pandemi sürecinde sinema salonlarında gösterimdeydi. Aslıhan Malbora ve Alper Saldıran gibi isimler başrolde yer alıyor. İşte, Aile Hükümeti filmi detayları...

Haberin Devamı

AİLE HÜKÜMETİ KONUSU

Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Salih’in en büyük korkusu akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde Zeynep’in de evlendirilmesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı’na dilekçe yazar. Salih’in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

Haberin Devamı

AİLE HÜKÜMETİ FİLMİ OYUNCULARI

Mehmet Yıldırım

Aslıhan Malbora

Alper Saldıran

Nail Kırmızıgül

Gülhan Tekin

Rıza Akın

Gürsu Gür

Metin Yıldız

Lale Başar

Deniz Özerman

Kıvanç Baran Arslan

Ali Rıza Tanyeli

Tuğçe Karabayır