Cadde Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!

Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!

10.11.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Ali Uğurdan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz

Geçtiğimiz sene eşiyle kavga ettikten sonra yaptığı paylaşımda; "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" sözleri ile adından söz ettiren Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş ile boşanma kararı almış ve çiftin evliliği tek celsede bitmişti. Birkaç hafta önce katıldığı bir televizyon programında ise hayatına giren tüm erkeklerden şiddet gördüğünü itiraf eden Yeşilmen, en kızgın olduğu kişilerin babası ve ayrıldığı eşi Ali Uğur Akbaş olduğunu söylemiş ve eklemişti:

Haberin Devamı

Eski eşimle birbirimizi çok sevdik. Çok büyük bir aşktı. Ben kendimi ezdirmemek için bazı şeylere son verdim. Başka bir çözüm yolu yoktu. Çocuklarımız olduğu için her zaman hayatımda olacak.

Ali Uğurdan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz

'BARIŞTILAR' İDDİASI

Ancak yaşananlara rağmen ünlü ismin eski eşiyle barıştığı iddia edilmişti. Akbaş'tan sessiz sedasız boşanan şarkıcının eski eşine geri döndüğü ve çiftin ikinci baharını Bodrum'daki evlerinde yaşadığı öne sürülmüştü.

"SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ"

Yeliz Yeşilmen, tüm bunların ardından önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak alışverişe geldiğini söyleyen Yeşilmen, "Bekarlık sultanlık mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Pek bekar gibi hissedemedim ama olsun. Ayrılsak da beraberiz, çoluk çocuktan sonra. Aramızda aşk falan yok Ali Bey ile. Çocuklarımız var, sık sık görüşüp yemek yiyoruz ama aşk meşk yok.

"BENİM OKUDUĞUMA İNANMADILAR!"

Sosyal medyadaki yaptığı şarkıyla alakalı yorumlar hatırlatılan şarkıcı ve oyuncu, konuyla ilgili; "Benim okuduğuma inanmadılar, çünkü genelde herkes iğrenç sesi olduğu için başkalarına okutuyor şarkıları ve sahnede beş vokalle hayatını devam ettiriyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"DİLİMİN AYARI YOK"

"Aleyna Tilki’ye iki tokat atmak istiyorum" sözleri de sorulan Yeşilmen, "Evet, şımarıklığı yüzünden. Aptal sorulardan çok sıkıldığım için. Dilimin ayarı yok. Hiçbir şey planlı programlı değil, her şey hızlı hızlı" ifadelerini kullandı. Sivri dilli olmanın sıkıntısını yaşadığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, "Ben Adanalıyım, Adanalı damarım var. Dilim sivri, patavatsızım, yay burcuyum asla lafımı kimseden esirgemem" şeklinde konuştu.

Ali Uğurdan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz

"AŞIRI SEVGİ VE AŞKTAN KAYNAKLI ŞİDDET"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü isim, "Ben şiddet gördüm. Şiddet görmeyen kadın mı var? Ama bende karşılığında şiddet gösterdim. Bizimkisi aşırı sevgiden, aşktan kaynaklanan bir şiddet. Tavsiyem kadınlara biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır" demişti.

Bu sözleri tepki çeken Yeliz Yeşilmen, "Geçtiğimiz hafta ortasından cımbızla bir kelime oradan bir kelime buradan olduğu için sanki ben 'evet çok güzel bir şey, evet susmadığınız için şiddet oluyor, evet siz susun ki olmasın' gibi algılandı. Gazeteci arkadaşlarımız sorunca ağzımdan patavatsızca çıktı. Yay burcuyum, içim dışım bir" açıklamasını yapmıştı.