Cadde Alina Boz'dan Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt!

Alina Boz'dan Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt!

09.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

İşletmeci Umut Evirgen ile bir süredir birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda sevgilisinden Paris'te evlilik teklifi aldığı ve  'Evet' dediği konuşulan Alina Boz önceki gün Levent'te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın bir fotoğrafını beğenmişti. Durumu geç de olsa fark eden Evirgen beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı. Boz, konuyla ilgilii sorulara yanıt verdi.

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Sürpriz ilişki magazin gündeminde yer ederken, ünlü çiftten mutluluk pozları gelmeye devam ediyor.

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

"UMUT'LA ANKARA'YA GİDİYORUM"

Alina Boz, önceki gün Levent'te görüntülendi. Muhabirlerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Arkadaşımla buluşacağım, yarın da Umut'la birlikte Ankara'ya gidiyorum film festivali için" dedi.

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

"İNŞALLAH BİRLİKTE BİR ŞEYLER YAPARIZ"

Umut Evirgen'in yönetmenliği hakkında gelen sorulara Alina Boz, "Yönetmenliğini çok beğeniyorum, son filmini de izledim, Adana Film Festivali süreci de çok güzel geçti. Çok başarılı bir yönetmen. İnşallah birlikte bir şeyler yaparız. Güzel yönetmenlerle çalışmak isterim" diyerek sevgilisine övgüler yağdırdı.

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

"KİMSEDEN GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK"

"Paris'te evlilik teklifi aldığınız doğru mu ?" sorusuna ünlü isim, "Konuşmuştuk aslında bu konuları, henüz öyle bir teklif olmadı, büyüsünü de bozmayalım, parmakta bir yüzük yok, olursa böyle güzel bir haberi sizlerle paylaşırım, kimseden gizlimiz saklımız yok. Zaten o kadar çok söylediniz ki bekliyorum artık böyle bir teklif" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"GÜZEL BİR ANI OLSUN YETER"

Aklında herhangi bir evlilik teklifi olup olmadığı da sorulan oyuncu "Hiç yok desem… Dizilerde o kadar çok gelinlik giydik, o kadar çok öyle sahneler çektik ki … Öyle bir şeyim yok yani. Güzel bir anı olsun yeter" ifadelerini kullandı. 

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

"KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİYORUZ"

Aralarında herhangi bir kıskançlık olmadığını da söyleyen Alina Boz, "Zaten çoğu yere beraber gidiyoruz. Açıkcası Umut da çok çıkmıyor dışarı. Akşamları oturup film izliyoruz. Keyifli zaman geçiriyoruz" dedi.

"ELİ ÇAPRMIŞTIR"

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın bir fotoğrafını beğenmişti. Durumu geç de olsa fark eden Evirgen beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı. Konuyla ilgili sorulara Boz "Olur mu öyle şey ya … Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkcası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyolag ya da bu durumun konuşması geçmedi" diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Alina Bozdan Umut Evirgenin Serenay Sarıkaya beğenisine yanıt

Umut Evirgen'in beğendiği paylaşımdaki fotoğraf