Cadde Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! Erkan Can'dan açıklama

Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! Erkan Can'dan açıklama

17.10.2023 - 08:44 | Son Güncellenme:

'Mahallenin Muhtarları', 'Gemide', 'Müslüm' ve 'Vizontele' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Erkan Can, dün gece alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı. Can, yaşananların arından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Erkan Can, dün alkollü şekilde araç kullanırken kaza yaptı. Kaza, dün gece saat 03.50 sıralarında, Şile Otoyolu Parseller yol ayrımı yan yolda meydana geldi. Can, alkollü halde kullandığı 34 BK 4395 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı.

Haberin Devamı

Kazayı gören bazı sürücüler, yardım etmek için olay yerinde durup, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı yara almadan atlatan Erkan Can'a alkolmetreyi üfletti.

Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı Erkan Candan açıklama

EHLİYETİNE EL KONULDU

Oyuncunun 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kazanın ardından ağır şekilde hasar alan araç çekici yardımı ile kaldırılırken Erkan Can'ın ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı Erkan Candan açıklama

Kazayı gördükten sonra olay yerine gelen bir sürücü, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diyerek alkolmetreyi üflüyor. Üfledikten sonra "Çıkacağını biliyorum" dediği duyuluyor. Durumunun iyi olup olmadığının sorulması üzerine Erkan Can, "Oğlum bende bir şey yok. Sakin ol, bende hiçbir şey yok. Matizim." diye cevap veriyor.

Haberin Devamı

Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı Erkan Candan açıklama

AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü isim, kazanın basına yansımasının ardından 117 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir açıklama yayınladı.

Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı Erkan Candan açıklama

"Dün gece eve 300 metre kala bir kaza geçirdim. Beni merak edenlere, soranlara teşekkür ederim; iyiyim" diyen 64 yaşındaki Can, şöyle devam etti:

Alkollü araç kullanmanın kurallara aykırı olduğu kadar tehlikeli olduğunu da bu talihsiz olay ile yaşamış oldum. Bu şekilde gündeme geldiğim için de üzgündüm. Sağ olun, var olun...