Cadde 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu

03.12.2023 - 21:05 | Son Güncellenme:

Sinema, TV ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Kanal D ve Teve2’den canlı yayınlanan muhteşem tören, sahne şovlarıyla da çok konuşuldu. Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. yılında, sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘Parla’ adlı bir marş bestelemişti. Ünlü rapçi, muhteşem gecede koro ile beraber Parla'yı seslendirirken, tüm salon marşa eşlik etti.

Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Altın Kelebek, Zorlu PSM'de gerçekleşti. Sunuculuğunu Çağla Şıkel ile Cem Davran’ın yaptığı 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde; İrem Derici, Norm Ender, Nükhet Duru, Semicenk ve Samira Efendi seyirci karşısına çıktı. Ünlü sanatçılar, geceye özel hazırladıkları şovlarla hem salondakilere hem de ekran başındakilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

Parla'yı bu proje için gönüllü olarak birleşen Atatürkçü Sesler Korosu ile beraber seslendiren Norm Ender, 100. Yıl coşkusu ile Altın Kelebek gecesine damga vurdu.

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde 100. Yıl coşkusu

"YAŞADIĞIM GURURU TARİF ETMEM İMKANSIZ"

Norm Ender, "Gururlu gözyaşları, güzel sözler, bana verilen en özel ödül oldu. Cumhuriyetimizi hep birlikte kutladık. Cumhuriyetimiz için marş yapmış arkadaşlarıma teşekkür ederim. İçinde bulunduğum gururu tarif etmem imkansız. Cumhuriyeti sahiplenme biçimimiz, kardeşliğimiz, birliğimiz yeni nesillere örnek olsun" sözleriyle duygularını dile getirdi.