Cadde Alzheimer'a mı yakalandı? Muazzez Abacı cephesinden açıklama

Alzheimer'a mı yakalandı? Muazzez Abacı cephesinden açıklama

07.03.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

Türk sanat müziğinin yaşayan efsanelerinden Muazzez Abacı'ya (74) Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir sahnelerden uzak olan Abacı'nın menajeri, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Alzheimera mı yakalandı Muazzez Abacı cephesinden açıklama

Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı ile ilgili dün bir iddia ortaya atılmıştı. Onur Akay, 74 yaşındaki Abacı'ya; Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu iddia etmişti. Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcının menajeri Taner Budak, söylentileri yalanladı. 

Haberin Devamı

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Budak, "Şu anda Amerika'da bulunan sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında bir internet sitesinde çıkan haberin aslı yoktur" dedi.

Alzheimera mı yakalandı Muazzez Abacı cephesinden açıklama

Taner Budak, sözlerine, "Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatçının avukatı gerekli yargı işlemlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..." diye devam etti.

40 YIL SONRA AYNI SAHNEDE
Öte yandan Muazzez Abacı, son olarak Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda Harbiye Açıkhava’da Mustafa Keser ile birlikte sevenleriyle buluşmuştu.  ‘Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor’ ve ‘Tutku’ gibi parçalarda düet yapan ikiliden Abacı, “Mustafa’yı dinlerken mest oldum” derken, Keser ise, “40 yıl önce fuarda kendisine keman çalarak eşlik etmiştim” şeklinde konuşmuştu.

Alzheimera mı yakalandı Muazzez Abacı cephesinden açıklama