Cadde Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

03.01.2023 - 07:02 | Son Güncellenme:

1997 yılında nikâh masasına oturup, 2005'te boşandığı Hülya Avşar ile evliliğinden 24 yaşındaki Zehra adında bir kızları olan futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, 1986'da bıraktığı tıp fakültesine geri dönüyor. İş insanı, “Amacım doktorluk yapmak değil, diploma” dedi.

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

Bir döneme damga vuran çiftlerden Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, sekiz yıl evli kaldıktan sonra 2005'te ayrılmışlardı. Bu evliliklerinden Zehra adında bir kızları olan ikili, boşandıktan sonra arkadaşlık ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

"GARİP BİR DUYGU!"

Zaman zaman bir araya da gelen Avşar ve Çilingiroğlu, geçtiğimiz eylül ayında Zehra'nın çocukluk arkadaşının düğününe katılmıştı. Törende ailece poz veren ünlü isimlerden Avşar, düğün pozunu; “Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis’in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah!” notuyla paylaşmıştı.

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

"GÜZELLİK ANNEDEN GÜLÜŞ BABADAN"

Kaya Çilingiroğlu da eski eşi ve kızı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp takipçilerine; "Hangimize benziyor?" diye sormuştu. Çilingiroğlu'nun sorusuna takipçilerinden; "Güzellik anneden gülüş babadan", "Size benziyor", "Güzelliğin temeli anne", "Aynı siz" şeklinde yanıtlar gelmişti.

24 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu'nun güzelliği gözden kaçmazken; genç ismin babasının boyunu geçmesi de dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE SORMUŞTU

Öte yandan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve ailesiyle sık sık paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz aylarda da kızı ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Çilingiroğlu, Zehra ile golf sahasında verdiği poza, "Kime benziyor?" mesajını yazmıştı.

"BANA BENZİYOR"

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Hülya Avşar, sosyal medyayı ikiye bölen bu soruya kayıtsız kalamayarak, "Bana" yorumunu yapmıştı.

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

ÜNİVERSİTE AFFINDAN YARALANDI

Kaya Çilingiroğlu, 1982 yılında girip, dördüncü sınıfta bıraktığı tıp fakültesine geri dönüyor. Annesi ve babası doktor olan iş insanının, üniversite affından yararlanıp, müracaatta bulunduğu ortaya çıktı.

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak

"DOKTORA YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Açıklama yapan Çilingiroğlu, “Evet, müracaatta bulundum ama okuyup, okumayacağım belli değil. Zaten amacım diploma almak. Doktorluk yapmayı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.