1.Lig Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!

Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!

22.04.2024 - 11:13 | Son Güncellenme:

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

2024-2025 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor'da teknik direktörü Arda Turan gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sportcell'e konuşan Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

KEREM VE BARIŞ ALPER'E: İKİNİZ DE 40 MİLYON EURO EDERSİNİZ

Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile ilgili değerlendirme yapan Arda Turan, "Kerem ve Barış kadroya girmiyorken ikisini karşıma alıp ‘ikiniz de 30-40 milyon euro edersiniz yeter ki doğru oynayın topu kaybetmeyin’ dedim… Bugün onun haklı gururunu yaşıyorum abileri olarak" ifadelerini kullandı.

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

"FATİH HOCA ÇOK ÖNEMLİ BİR MEYDAN OKUMA YAPTI"

Panathinaikos ile yeni bir başlangıç yapan Fatih Terim ile ilgili görüşlerini söyleyen Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Fatih Hoca hayatın her anında bu meydan okumaların en iyi şekilde üstesinden gelecek karaktere sahip. Her şeyden önce bu bilgi ve tecrübeye sahip. Çok önemli bir meydan okuma yaptı. Muhtemeldir ki şampiyon olacaktır, hoca bir yolunu bulur" dedi.

Haberin Devamı

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

"ARDA GÜLER'İ RAHAT BIRAKIN"

Arda Güler ile ilgili soruya cevap veren Arda Turan, "Şunu bilmemiz lazım, Arda Güler 19 yaşında ve hepimizin umudu. Önünde muhteşem bir 17-18 sene var. Boş Bernabeu’da karşıdan karşıya geçemezsin ayakların titrer. O yüzden Arda Güler’i rahat bırakın, muhteşem bir oyuncu" diye konuştu.

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

"BAŞIMIZA DERT OLDU OKAN ABİ" SÖZLERİNE BURUK'TAN YANIT

Okan Buruk'un başarısını takdir eden Arda Turan, espri yaparak "Başımıza dert oldu Okan abi. (Gülerek) Bu kadar rekor kırılacaksa bize ne bırakacak? Arada laflıyoruz tabii abi-kardeşiz sonuçta beraber şampiyonluk yaşadık sonra hocalığımı yaptı. Okan Buruk çıtayı uzaya çıkarttı. Belki Avrupa için bize bir şeyler bırakır” şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise 4-1 kazanılan Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın açıklamalarına yanıt verdi. Okan Buruk, "Bir araya geldik, o espriyi yaptı. Arda'nın bence hem çok sevdiğim için, ilk oynadığı maçta sahadaydım. Devamında da bir şeyler yaşadık. Başakşehir'de hocalığını yaptım. Hocalık farklı. İnsan hoca olunca bazı şeyleri daha net anlıyor. Bu taraf daha farklı. Hem Türkiye için hem hepimiz için... Avrupa'da oynadık, oralarda takım çalıştırmak da önemli. Arda'ya bu anlamda başarılar diliyorum." dedi.

Haberin Devamı

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

MİLLİ TAKIM SÖZLERİ

A Milli Takım'ın EURO 2024 yolculuğunu değerlendiren Arda Turan, "Bence muhteşem bir takıma sahibiz. Muhteşem de bir hocamız var. Burada federasyonumuza büyük iş düşüyor. Kendim için söylemiyorum. Bıraksınlar kendi etraflarını, eski oyuncularla eski hocalarla Arjantin gibi bu sinerjiyi yaratsınlar" dedi.

Arda Turandan Okan Buruka sitem: Başımıza dert oldu

Yazarlar