Cadde Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

06.03.2022 - 10:02 | Son Güncellenme:

Sekiz yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi George Clooney ile yollarını ayıracağı konuşulan avukat Amal Clooney, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Evlerinin aşk, sevgi ve kahkahalarla dolu olduğunu ifade eden Clooney, şu anda sahip olduğu aile hayatının hayal edebileceğinin bile ötesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu

ABD'li yönetmen ve oyuncu George Clooney ile avukat Amal Alamuddin, 2014 yılında Venedik'te görkemli bir törenle hayatlarını birleştirmişti. 4 yaşında Ella ve Alexander adında ikiz bebekleri bulunan çiftin boşanacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı

"EVİMİZ AŞK, SEVGİ VE KAHKAHA İLE DOLU"
Ünlü aktör, sessizliğini korurken, Amal Clooney ise haklarında çıkan dedikodularla ilgili açıklama yaptı. 'Time Dergisi'ne konuşan 44 yaşındaki Clooney, evliliklerinin harika bir şekilde yürüdüğünü dile getirdi.

George Clooney'i inanılmaz şekilde ilham verici ve destekleyici bir eş olarak tanımlayan ünlü isim, ardından evlerinin aşk, sevgi ve kahkahalarla dolu olduğunu da sözlerine ekledi.

Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu

"HAYALLERİMİN ÖTESİNDE!"
Amal Clooney, şu anda sahip olduğu aile hayatının hayal edebileceğinin bile ötesinde olduğunu söyledi. Clooney, konuyla alakalı, "Hayatımda böylesine büyük bir aşk bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum." açıklamasını yaptı. Ünlü avukat, anne olmanın da hayatını dengede tutmayı sağladığını belirtti.

Haberin Devamı

Derginin "Yılın 12 Kadını" listesinde yer alan isimlerden biri olan Amal Clooney, bu sözleriyle uzun süredir kendileri hakkında ortaya atılan "boşanma" iddialarına noktayı koymuş oldu.

"HİÇ TARTIŞMIYORUZ"
Öte yandan daha önce evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu George Clooney, eşi ile hiç tartışmadıklarını ifade etmişti.

Clooney, bazı çiftler için bir sabır sınavına dönüşen ve hatırı sayılır ilişkinin bitmesine neden olan koronavirüs karantinasının kendisi için tam tersi bir deneyim olduğunu savunmuştu.

Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu