Cadde Anıtlar Kurulu'na takıldı! 'Sorun içinde olmak istemedim'

Anıtlar Kurulu'na takıldı! 'Sorun içinde olmak istemedim'

21.06.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Eski model ve oyuncu Ebru Destan'ın, Nişantaşı’nda bulunan ayakkabı mağazasını kapattığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl mağaza açılışında "Evde oturacak bir kadın değilim, ayakları üzerinde durmaya alışmışım, 15 yaşından beri çalışıyorum. Üretmemek insanı sakatlar" diyen Destan, dikkat çeken kararının sebebini açıkladı.

Anıtlar Kuruluna takıldı Sorun içinde olmak istemedim

Ebru Destan, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Kombiniyle dikkat çeken ünlü isim, "En sevdiğim mevsim yaz. Bir elbise ve sandalet tamam. Kış zor bir mevsim. Kış kadını değilim. Bana hep yaz olsun" dedi.

Haberin Devamı

"YAZLIĞA GİDECEĞİM"

Tatil planlarından bahseden 45 yaşındaki güzel, "Yazlığa gideceğim. Zaten yazın televizyonla ilgili bir şey yapmayız. Eylülden itibaren buradayım" şeklinde konuştu.

Anıtlar Kuruluna takıldı Sorun içinde olmak istemedim

"TİCARET ZOR AMA GEREKLİ"

Nişantaşı'ndaki ayakkabı mağazasını kapattığını söyleyen Destan, "Anıtlar Kurulu ile tabelayla ilgili sorun vardı. Oradaki sorun içinde olmak istemedim. Hem online hem yurt dışı devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ebru Destan, "Ticaret zor mu?" sorusuna, "Zor ama hepimizin yapması gereken bir şey. Ben çalıştığım ve ürettiğim zaman mutlu oluyorum. Bana zor gelmiyor" yanıtını verdi.

Anıtlar Kuruluna takıldı Sorun içinde olmak istemedim

"İZLEYİCİ HİÇ VAZGEÇMİYOR"

Son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan eski model, "Dizi yayınlanacak mı?" sorusunu, "İzleyici hiç vazgeçmiyor. Fenomen dizi. Yarın başlasın yine aynı reytingi alır. Başlamasıyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum" şeklinde cevapladı.

Anıtlar Kuruluna takıldı Sorun içinde olmak istemedim