Cadde Ebru Destan ıstakozu özgürlüğüne kavuşturdu!

Ebru Destan ıstakozu özgürlüğüne kavuşturdu!

30.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda ayakkabı mağazası açacağını duyuran Eski manken ve sunucu Ebru Destan, önceki gün bir balık restoranında objektiflere yansıdı. Entresan bir olaya imza atan Destan, canlı ıstakozu satın alarak denizin mavi sularına bıraktı.

Ebru Destan ıstakozu özgürlüğüne kavuşturdu

Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ve boşanmasıyla iş hayatına geri dönen eski manken Ebru Destan, geçen sene tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olmuştu. Özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü manken, 2011 yılında dünyaevine girdiği 2016'da ayrılık kararı aldığı Mete Okay İnan ile boşanmalarının gerçekleştiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Bu evliliğinden Oktay ve Ali adında iki oğlu olan 44 yaşındaki Ebru Destan, eşinin velayet konusunda ısrarcı olduğunu bu nedenle davanın hâlâ devam ettiğini anlatmıştı.

"ÇOCUKLARIMA BEN BAKIYORUM"

Boşanma süreci ve yaşadıkları ile ilgili ilk kez konuşan Destan, "Boşanma gerçekleşti ancak eski eşim velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Korona girdi, hayatta bir şeyler oldu falan her şey aksadı. Velayet davası canımı sıkan bir şey çünkü çocuklarıma zaten neredeyse dört buçuk senedir maddi manevi kendim bakıp kendim büyütüyorum. Her şey bende" ifadelerini kullanmıştı.

"OĞULLARIYLA GÖRÜŞÜYOR"

Ünlü isim, "O (eski eşi) şöyle diyor, 'Velayet bende olursa her şeyi yaparım ama velayeti vermezsen böyle bir şey söz konusu değil' gibi bir yaklaşımı olduğu için kendisinin... Çocukları ile güzel bir ilişkisi var. Ben o ilişkisinin hiçbir zaman bozulmasını istemiyorum" demişti.

Haberin Devamı

Ebru Destan ıstakozu özgürlüğüne kavuşturdu

Destan, sözlerine; "Çünkü ben bir anne olarak şeyden hiç hoşlanmam; çiftler ayrılırlar anne sürekli babayı kötüler. Bu çocuklar üzerinde bir travma yaratacaktır. Burada hiç kimseye hiçbir şey olmaz çocuğundan başka. Dolasıyla onu babasıyla sürdürsünler" diye devam etmişti.

"SORUMLULUKLARINI BİLEN BİR ANNEYİM"

Eski eşiyle hiçbir şekilde diyaloglarının olmadığını açıklayan Ebru Destan, "Ben zaten çalışan ayakları yere basan 15 yaşından beri ekranlarda olan bir kadınım. Ben çocuklarıma da bakarım. Sorumluluğunu bilen bir anneyim" şeklinde konuşmuştu.

ENTRESAN BİR OLAYA İMZA ATTI

Tüm bunların ardından Ebru Destan, geride bıraktığımız gün Aqua Florya AVM'de bulunan bir restoranda objektiflere yansıdı. Yakın arkadaş grubuyla yemek yiyen Destan, enteresan bir olaya imza attı.

Mekanda bulunan canlı ıstakoza kıyamayan ünlü sunucu, 5 bin TL ödeyerek ıstakozu satın aldı denizin mavi sularına bıraktı .Kısa bir süreli şaşkınlık yaşayan mekan çalışanları, Ebru Destan'a yardımcı oldular.

Ebru Destan ıstakozu özgürlüğüne kavuşturdu

"KIYAMADIM ONA"

Denize attığı ıstakoz ile muhabirlere poz veren Destan, “Ona kıyamadım. Zaten gücüm yettiğince böyle şeyler yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da da aynısını yapmıştım. Bir belgeselde ahtapotları seyredip, onların aile kurduklarını ve hayatlarını izleyince, deniz ürünlerini çok tüketemiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aracında her zaman kedi ve köpek maması bulundurduğunu söyleyen Destan, “Kilolarca mama alıyorum. Orman kenarında sıska hayvan görünce hemen onlara mama bırakıyorum. Yaz aylarında Silivri’deki çiftliğimizde yaşıyoruz. Çocuklarımı hayvan sevgisiyle büyütmeye çalışıyorum. Yerimizde tavuk ve civcivler besliyoruz. Çocuklarıma karıncalara basmamaları gerektiğini öğrettim. Dünyada sadece insanların yaşadığını düşünüyorlar, neden diğer canlıları düşünmüyorlar, anlamıyorum” dedi.

Ünlü isim, kısa süren sohbetin ardından basın mensuplarına teşekkür ederek, arkadaşları ile birlikte yemeğe kaldığı yerden devam etti.