Cadde Anne-kız aynı dizide buluştu

Anne-kız aynı dizide buluştu

03.08.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

Anne-kız oyuncular Uğur-Eylül Demirpehlivan, TRT 1 dizisi "Ege’nin Hamsisi’nde buluştu.

Anne-kız aynı dizide buluştu

"Ege’nin Hamsisi" dizisinde; Uğur Demirpehlivan eşiyle birlikte bir çay bahçesi işleten 'Sevim Üzüm' karakterini, Eylül Demirpehlivan ise Enginar Kalbi restoranını işleten Melahat’in yardımcısı 'Zehra' karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

“İLK KEZ ANNE-KIZ AYNI DİZİDE BİR ARAYA GELDİK”

Anne-kız olarak ilk kez bir dizide bir araya geldiklerini belirten Uğur Demirpehlivan, “Eylül ile aynı sette buluşmak tamamen tesadüf oldu. Sinema filmi çekimlerim vardı. Eylül’den sonra dahil oldum projeye. Gerçekten muhteşem bir iş. Hem senaryo, hem oyuncular, hem de mekanlar mükemmel. Yapımcımız, yönetmenimiz tüm ekibimizle birlikte öyle güzel bir sinerji yakaladık ki bu reytinglere de yansıdı. Herkes çok mutlu bu sette. Mutluluk başarıyı da getiriyor” diyor.

“AYNI DİZİDE OYNUYORUZ AMA GÖRÜŞEMİYORUZ”

'Sevim Üzüm’ün, çocukluk arkadaşı olmasına rağmen yıllar önce gelinlik konusu yüzünden küstüğü 'Melahat’i hiç affetmediğini ve sürekli kıskanıp laf sokuşturduğunu belirten Uğur Demirpehlivan, "Sevim aslında çok sempatik, sevgi dolu bir anne. Ancak kendisinden daha güçlü, sağduyulu, başarılı ve çekici Melahat’i çok kıskanıyor. Ayrıca meraklı ve dedikoduyu da çok seviyor. Onun haberi olmadan mahalleden kuş uçsa ve o duymasa kahrından mahvoluyor. Adeta mahallenin muhtarı gibi ama çok sevimli. Kızım Eylül de Melahat’in yardımcısı 'Zehra’yı canlandırıyor. Sette çok fazla görüşme imkanımız olmuyor. Hatta çekim saatlerimiz uymadığı için ben dizideki kızım Eda’yı canlandıran Ceyda Saltadal’la daha çok görüşüyorum. Eylül ise setleri genellikle birlikte olduğundan İclal Aydın’la hep bir arada. Geçen gün takıldım ona, senin yeni annen İclal oldu, birlikte bir yemek yiyelim, kahve içelim diye. Aynı dizide oynuyoruz ama görüşemiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tiyatro eğitiminin ardından şu anda oyunculuk yüksek lisansı yapan Eylül Demirpehlivan, “Zehra, Deniz’e olan aşkını yıllarca içinde taşımış. O askerden geldiğinde de bu aşk iyice kıvılcımlandı. Ancak Deniz onu kardeşi gibi görüyor. Bu karşılıksız aşk Zehra’yı çok üzecek ancak hayat altın kalpli bu genç kıza yeni sürprizler hazırlayacak" dedi.