Cadde Armağan Çağlayan: Küba'ya tedaviye değil, gezmeye gittim!

Armağan Çağlayan: Küba'ya tedaviye değil, gezmeye gittim!

17.01.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, Nişantaşı'nda ayaküstü soruları yanıtladı. Küba'ya kanser tedavisi için gittiği iddia edilen ünlü sunucu, Türkiye'de aldığı tedavi ile hastalığını atlattığını ve kontrollerinin devam ettiğini söyledi.

Armağan Çağlayan: Kübaya tedaviye değil, gezmeye gittim

Armağan Çağlayan, 21 Kasım 2022'de sosyal medya üzerinden sevenlerini üzen bir haber vermişti:

Haberin Devamı

Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim.

Armağan Çağlayan: Kübaya tedaviye değil, gezmeye gittim

 

"HASTALIĞI ÇOK ERKEN EVREDE YAKALADILAR"

Çağlayan'ın lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollanmıştı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren sunucu, 30 Kasım'da ameliyat olmuş, operasyon sonrası Instagram hesabından son durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulunmuştu:

4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki, doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra 'Size Anlatacaklarım Var' turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak, İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar.

ÜÇ AYDA BİR İSTANBUL'A GELİYOR

Nişantaşı'nda ayaküstü soruları yanıtlayan ünlü sunucu, yerleştiği Ayvalık'tan üç ayda bir yaptırdığı kontrolleri için İstanbul'a geldiğini anlattı.

Armağan Çağlayan: Kübaya tedaviye değil, gezmeye gittim

"SİZİN İÇİN KÜBA'DA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Sanıldığı gibi Küba'da kanser tedavisi görmediğini, insanların kendisine sosyal medyadan yazarak bu konuda yardım istediğini söyleyen Armağan Çağlayan şöyle konuştu: "Küba'ya bu hastalık teşhis konmadan önce turistik olarak gidecektim. Sonra ameliyat oldu, hastalık çıktı. Küba'ya da turistik amaçlı gittim ama gitmeden önce böyle bir şey olunca 'Ne yaparım orada?' diye yolladık evrakları. Sonra 'Siz iyisiniz. Sizin için Küba'da yapacak bir şey yok' diyerek bana döndüler" dedi.

Armağan Çağlayan: Kübaya tedaviye değil, gezmeye gittim

Haberin Devamı

"BEN GİTTİM AMA GEZMEYE GİTTİM"

Çağlayan şöyle devam etti; "Şimdi sosyal medyada bu hastalık başına gelenler bana DM'den yazıyor 'Oraya nasıl gidiliyor? Ne yapmam lazım?' diye. Ben gittim ama gezmeye gittim. Küba Konsolosluğu'nun bir sağlık birimi var, gitmek isteyen oraya başvuracak. Başvurmadan önce bütün evrakları İngilizce'ye çevirtip o birime verecekler. Sonra ona göre cevap gelecek."

Armağan Çağlayan: Kübaya tedaviye değil, gezmeye gittim