Cadde ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız!

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız!

21.11.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

ABD'li rapçi ASAP Rocky ile Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın mutlu birliktelikleri 2020 yılından beri devam ediyor. Ünlü çift, özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor. ASAP Rocky, gizlice evlendikleri konuşulan iki çocuğunun annesi Rihanna ile ilişki hakkında açıklama yaptı.

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız

ASAP Rocky ile yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Rihanna, 13 Mayıs 2022'de doğum yapmış, oğlunun doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Barbadoslu yıldız, 12 Şubat 2023 tarihinde ise Super Bowl devre arasındaki performansı sırasında ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

"BABASININ KOPYASI"

35 yaşındaki şarkıcı, adının RZA (gerçek adı Robert Fitzgerald Diggs olan 54 yaşındaki yapımcı ve rapçi RZA'ya gönderme) olduğu öğrenilen oğlunun yüzünü geçtiğimiz aylarda ilk kez göstermişti. Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP" ve "Babasının kopyası" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

Ünlü çift, Riot Rose Mayers adını verdikleri ikinci oğullarını Ağustos 2023'te kucaklarına almıştı. Söz konusu ismin, Rocky'nin 2023'ün başlarında Pharrell Williams ile seslendirdiği son şarkısı 'Riot'a gönderme olabileceği düşünüldü.

Rihanna ve ASAP Rocky'nin, ilk oğullarına RZA Athelston Mayers adını verdikten sonra yine 'R' ile başlayan bir isim kullanmayı tercih etmesi dikkat çekti.

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız

Haberin Devamı

RIHANNA İLE EN İYİ İŞ BİRLİKLERİ

Geçtiğimiz haziran ayında gizlice evlendikleri yönünde haberler çıkan çiftten ASAP Rocky, Las Vegas'taki Formula 1 Grand Prix'e katıldı. 35 yaşındaki rapçiye, Rihanna ile en iyi iş birlikleri soruldu.

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız

"HİÇBİR TASARIM BUNDAN DAHA İYİ OLAMAZ"

ASAP Rocky, "Çocuk yapma konusunda iş birliği yaparak harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Sanırım bu şimdiye kadarki en iyi eserimiz. Hiçbir tasarım bundan daha iyi olamaz. Tanrı her şeyi şekillendirdi ve bu güzel meleklerimizi verdi" cevabını verdi.

RIHANNA'YA 'EŞİM' DİYE SESLENMİŞTİ!

Rocky, Fransa Cannes'da gerçekleşen Lions Festivali'ndeki konserinde, "Sıradaki şarkıyı güzel karıma ithaf etmek istiyorum. Onu çok seviyorum" sözleriyle Rihanna'dan bahsetmilşti. Transparan siyah elbisesiyle rapçiyi dinlemeye gelen karnı burnunda Rihanna ise ASAP Rocky'ye gülümsemişti.

ASAP Rocky: Rihanna ile en iyi eserimiz çocuklarımız