Cadde Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrum'da açtı!

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrum'da açtı!

19.06.2023 - 07:12 | Son Güncellenme:

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

Barış Akarsu'nun hayat hikayesini anlatan ''Merhaba'' filminde oynayacak isimlerden de son dönemin popüler oyuncularından Aslı Bekiroğlu olmuştu. Geçtiğimiz aylarda bir ödül törenine katılan Bekiroğlu, kadrosunda yer alacağı film hakkında konuşarak, filmde Akarsu'nun kız arkadaşını Zeynep'i canlandıracağını söylemişti.

Haberin Devamı

"NE DİYEYİM BAŞI SAĞ OLSUN!"

Muhabirlerin, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna Aslı Bekiroğlu gülümseyerek, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe yarabbim" yanıtını vermişti.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

ÖZÜR DİLEDİ, PROJEDEN AYRILDI

Bu sözleri tepki çeken oyuncu, gelen eleştirilerin ardından ise Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, özür dileyerek rol alacağı filmden ayrıldığını duyurmuş ve paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için ipucu verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

AMBULANSTA YATTI

Tüm bunların ardından 27 yaşındaki Bekiroğlu, 'Sıkı Dostlar' filminin setinde yaşadığı bir sağlık sorunuyla gündeme gelmişti. Belinden sıvı aldıran oyuncu dizi setinde ambulansta bir gün yatmıştı.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

"CİDDİ BİR ŞEY"

Daha sonra Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenen Bekiroğlu, rol aldığı ‘Sıkı Dostlar’ setinde geçirdiği rahatsızlıkla ilgili "Şimdi çok iyiyim. Beynimde bir şeyler çıktı, onun için belinden sıvı alalım dediler. Uzun hikaye ama iyiyiz. Ciddi bir şey” demişti.

Haberin Devamı

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

DENİZİN TADINI ÇIKARDI

Aslı Bekiroğlu, tatil sezonunu açtı. Önceki gün Bodrum’daki Momo Beach’te görüntülenen 27 yaşındaki oyuncu, denizin tadını çıkardı.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı

Deniz üzerindeki sabitlenmiş iskeleye çıkıp estetik bir atlayış yapan Bekiroğlu’nun bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrumda açtı