Cadde Aslı Enver'den kızı Elay ve eşiyle poz!

Aslı Enver'den kızı Elay ve eşiyle poz!

18.10.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Berkin Gökbudak geçtiğimiz aylarda ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde vaktini bebeğine ayıran Enver, eşi ve kızıyla pozunu takipçileriyle paylaştı.

Aslı Enverden kızı Elay ve eşiyle poz

12 Kasım'da sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan oyuncu Aslı Enver, 4 Temmuz'da da kızı Elay'ı dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

"HOŞ GELDİN ELOŞUM"

Aslı Enver, kızı Elay'ın ilk fotoğraflarını doğumdan 4 gün sonra paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına, "Benim güzel ailem. 4 Temmuz 2023. Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle. Hoş geldin Eloşum" notunu düşmüştü.

Aslı Enverden kızı Elay ve eşiyle poz

Sosyal medya hesabından zaman zaman eşi ve kızıyla pozlarını paylaşan Aslı Enver, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Aslı Enverden kızı Elay ve eşiyle poz


"İNCE İŞLER"

İlk olarak çekirdek aile pozunu takipçileriyle paylaşan Enver, ikinci karede kızı Elay'ı bebek kangurusuna bağladığı anları yayınlandı. Ünlü oyuncu, bu kareye "İnce işler" notunu düştü.

Aslı Enverden kızı Elay ve eşiyle poz

Haberin Devamı