Cadde Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir!

Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir!

22.12.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz gün Antalya'da bir etkinliğe katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, mutfakta vakit geçirmeyi çok sevdiğini söyledi. "Günlerce yemek yapabilirim" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir

Ünü şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz haziran ayında yeni yaşına (46) Bebek'te bir mekanda 'merhaba' demişti. Doğum günü kutlaması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslı Hünel, "Yeni yaşımda umarım her şey gönlümce olur ve mutlu kalmaya devam ederim. Eşim Savaş (Yurtsever) sürpriz yaptı ve çok mutlu etti beni. Geriye dönüp baktığımda 'Bunca zaman nasıl geçmiş?' diyorum" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Hünel'in eşi Savaş Yurtsever, "Biz birbirimizi ilk gördüğümüzde evlenmeye karar vermiştik. İlk başta bize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi. Beş yıl bizim için küçük bir rakam, umarım 10-15-20'li yılları görürüz birlikte. Aslı'ya çok aşığım ve bu sevgim zamanla asla azalmayacak" diyerek eşine övgü dolu sözler sarf etmişti.

Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir

"GÜNLERCE YEMEK YAPABİLİRİM"

Aslı Hünel, Antalya'da bir etkinliğe katıldı. Toplantıda gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, "Hiç mütevazı olamayacağım. Mutfakta iyiyimdir. Büyük büyük tencereler, fritözler tam bana göre. Günlerce yemek yapabilirim" diye konuştu.

Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir

Etkinlikte sahne alan ünlü isim, sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi.

Aslı Hünel: Mütevazı olamayacağım, mutfakta iyiyimdir

"MUTFAKTA OLMAYI SEVİYORUM"

Yemek yapmayı bir çeşit rehabilitasyon yöntemi olarak gördüğünü belirten Hünel, şu ifadeleri kullandı:

Mutfakta olmayı, yemek yapmayı, bulaşığı, hatta yemek arasında orada oturmayı bile seviyorum. Şimdi mutfağımın bir bölümü için endüstriyel mutfak siparişi verdim. Rahatlığını yaşamak için gün sayıyorum.