Cadde Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

11.07.2022 - 07:49 | Son Güncellenme:

'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik' gibi bir döneme damga vuran diziler, 'Ayla' ve 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' gibi çok izlenen filmlerde kamera karşısına geçen İsmail Hacıoğlu ile 'Yahşi Cazibe', 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizileriyle hafızalarda yer eden Aslıhan Gürbüz hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

DENİZ BOY / MİLLİYET
İsmail Hacıoğlu, ilk evliliğini Vildan Atasever ile 2010’da yapmıştı. 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Yemin adında bir kızı olan çift, Temmuz 2020’de ihanet iddiasıyla evliliklerine nokta koymuştu. Hacıoğlu, ‘Çocuk’ dizindeki rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlasa da bu ilişkinin ömrü uzun olmamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal madyada “Bir adamı iki şey mahveder. Yavaş atlar, hızlı kadınlar” yazısını paylaşmıştı. Takipçilerinden biri “Bir erkeği sevgilisini, eşini aldatmak mahveder” yorumunu yapınca, “Kadınlar tarafından kandırılmak da!" karşılığı vermişti.

KARADENİZ TATİLİNE ÇIKTILAR

Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde kamera karşısına geçen Aslıhan Gürbüz ile 'Mahkum’ dizisindeki performansıyla hayranlık uyandıran İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz ay Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üzerine ikili hakkında 'aşk' haberleri çıkmıştı.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

Doğa aşığı olan oyuncular, birçok meslektaşı Güney sahillerine inerken, Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih etmiş ve huzurlu bir tatilin tadını çıkarmıştı. Hacıoğlu, Gürbüz’le çıktığı tatillerinden akarsu ve orman görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

AŞK BÖYLE BELGELENDİ!

Yaşadığı aşklarla magazin gündeminden düşmeyen İsmail Hacıoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle görüntülendi. 36 yaşındaki oyuncu, dört aydır birlikte olduğu, kendisinden üç yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilk kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

Gözlerden uzak aşklarını yaşamayı tercih eden yeni sevgililer, akşam yemeğinde kendilerine eşlik eden Selim Bayrak ve sevgilisi Emel Karaköse, patlayan flaşlar karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Basın mensuplarına "İyi akşamlar" diyen Hacıoğlu ve Gürbüz, araçlarına binerek oradan uzaklaştılar.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

"BEN DE İNSANIM BE!"

Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün, 2011-2014 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Pikaçu Kerem' karakterini canlandıran Kerem Kupacı ile evli olduğu biliniyordu. Ancak olayın iç yüzü bambaşka çıktı. Instagram'da hakkında yapılan evlilik haberlerinden birine cevap veren güzel oyuncu, rahatsızlık duyduğu konu hakkında açıklama yapmıştı.

Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler

Gürbüz, "Gerçekten sıkmadı mı bu yalan haber? Bu konu ile ilgili resmi bir belge var mı mesela elinizde? Yoksa dört kişinin eğlendiği bir andan görüntü ile 10 senedir hiç evlenmemiş bir kadına boşanmış muamelesi mi çekiyorsunuz? Mahalledeki gıybetçi teyzelerin kulaktan kulağa, yalan yanlış yaydığı türden bir saçmalığı, her yeni işimde 'şok haber' başlığı ile vermek hoşunuza gidiyorsa bilemem. Ama ben sıkıldım ve sessiz kalamıyorum artık, ben de insanım be" demişti.