Cadde Atiye'den Hadise açıklaması! 'O dönem öyle bir moda vardı'

Atiye'den Hadise açıklaması! 'O dönem öyle bir moda vardı'

24.02.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

2006 yılında çıkış şarkısı 'Don't Think' ile tanınan, 2007'de ilk albümü 'Gözyaşlarım'ı müzikseverlerle buluşturan popçu Atiye, kariyerinin başında meslektaşı Hadise ile yarış halinde gösterilmesi hakkında konuştu.

Atiyeden Hadise açıklaması O dönem öyle bir moda vardı

Atiye, Kral Müzik Youtube kanalına konuk oldu. "Kariyerinin başında seni hep Hadise ile bir polemik içine sokmaya çalıştılar. Aranız nasıl?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Hadise ile aramızda hiçbir şey yok. Çok da beğenirim kendisini. O dönem öyle bir moda vardı diye düşünüyorum. Hep iki kişiyi birbiriyle kıyaslama durumu vardı" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"Hadise ile beraber bir düet projesi olsa kabul eder misin?" sorusu üzerine ise Atiye, "Tabii ki. Neden olmasın? Yurt dışında bunların çok örneği var. Bunlar önemli şeyler diye düşünüyorum. Kadınların birbirine destek olması, örnek olması hoş. Güzel düşünmek ve güzel enerjilerle bir şeyler yapmak lazım" açıklamasını yaptı.

Atiyeden Hadise açıklaması O dönem öyle bir moda vardı

"MÜZİK EGO İŞİ DEĞİL"

"Müzik dünyasından kimlerle düet yapmak istersin?" sorusu da yöneltilen Atiye, "Erkek şarkıcılardan çok kadın şarkıcılarla düet yapmak isterim. Çok fazla yok çünkü o tarz düetler. 3-4 kadın şarkıcı toplanalım düet yapalım. Neden olmasın ki? Benim egom yoktur bu konularda. Müzik ego işi değil. Müzik sevgisiyle yola çıktığın zaman öyle şeyler ortadan kalkıyor" ifadelerini kullandı.

Atiyeden Hadise açıklaması O dönem öyle bir moda vardı

Haberin Devamı

GÖKSEL'E ÖVGÜLER

35 yaşındaki şarkıcı, "Müzik dünyasından en sevdiğin arkadaşın kim?" sorusunu, "Göksel’i çok seviyorum çok takdir ediyorum. Kendine has bir tarzı var, yıllardır değişmiyor. Kişiliği ve müzisyen tarafı... Her zaman kalitesini koruyan biri. Çok içten, güçlü ve takdir edilesi bir kadın" şeklinde yanıtladı.

Atiyeden Hadise açıklaması O dönem öyle bir moda vardı