Cadde Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı?

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı?

24.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Onlarınki 2000'li yıllara damga vuran bir aşk hikayesi... Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 'Gigli' filminin setinde başlayan çaklantılı ilişkisi filmleri aratmayacak detaylara sahip. İşte mutlu sonun yaşandığı 20 yıllık serüvenin acısıyla, tatlısıyla perde arkasında yaşananlar.

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... Bennifer aşkında 20 yılda neler yaşandı

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Tüm dünya tarafından 'Bennifer' olarak anılan Jennifer Lopez (53) ile Ben Affleck (50) ikilisi, 20 yıl sonra yeniden bir araya geldi ve geçtiğimiz temmuz ayında sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Birkaç gün önce de Jennifer Lopez'in ABD'nin Georgia eyaletindeki evinde yakın arkadaşlarıyla birlikte 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlilik yeminlerini yinelediği törende çiftin yanında sadece yakınları vardı. 20 yıllık aşkın vuslata erdiği bugünlerde herkes ikilinin birbirinden ayrı geçirdiği 20 yılı merak etti. İşte 'Bennifer' çiftininin birbirlerini gördükleri ilk andan evliliğe uzanan hikayesine tüm yaşanılanlar...

Haberin Devamı

HER ŞEY 'GIGLI' SETİNDE BAŞLADI

Ben Affleck ve Jennifer Lopez'in aşklarının ilk kıvılcımı birlikte rol aldıkları 'Gigli' filminin setinde başladı. 2001 yılında çekilen film esnasında Jennifer Lopez ikinci kocası oyuncu Chris Judd ile evliydi. Ben Affleck ile tanışan Jennifer Lopez evliliğini sonlandırmaya karar verdi ve çift kısa bir sürenin ardından boşandı. 2002 yılında Affleck ve Lopez samimi bir şekilde kameralara yakalanınca ilişkileri herkesçe doğrulandı. Kısa bir süre sonra Lopez'in hit şarkılarından biri olan 'Jenny From the Block'un klibi yayınlandı ve klipte Ben Affleck yer aldı.

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... Bennifer aşkında 20 yılda neler yaşandı

Kısa bir süre sonra Ben Affleck Jennifer'a 2,5 milyon dolarlık Harry Winston marka, 6.1 karatlık pembe elmas yüzükle evlenme teklif etti. Jennifer Lopez yüzüğü hakkında, "Gördüğüm en muhteşem şey" açıklamasında bulunmuştu. 2002 yılının ekim ayında çekilen klip çifte uğurlu gelmiş olacak ki tam bir ay sonra nişanlandıklarını duyurdular. Sürekli bir arada olan ve birlikte olmaktan oldukça keyif alan ikili kısa sürede herkesin gözdesi oldu. Ancak düğün haberi bekleyen hayranları ikiliden gelen açıklamayla tam anlamıyla bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN ERTELENDİ

Medyanın aşırı ilgili ve baskısı sonucunda Affleck ve Lopez çifti hiç beklenmeyen bir açıklama yaptı. Jennifer Lopez, "Düğünümüzü, medyanın yoğun ilgisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelemeye karar verdik. Kendimizi paparazzilerin baskısından kurtulmak üzere üç farklı yerde üç ayrı sahte düğün fikrini ciddi ciddi düşünürken bulduğumuzda, bir şeylerin ters gittiğini fark ettik. Hayatımızın en mutlu, eğlenceli ve yakın çevremiz, ailemizle birlikte kutlamak istediğimiz en özel gününün bu baskı yüzünden zarar göreceğini hissettik" ifadelerini kullandı. Düğün tarihinin ertelenmesi bir başka üzücü haberi de hemen peşinden getirdi.

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... Bennifer aşkında 20 yılda neler yaşandı

Düğünlerini erteleyen 'Bennifer' ikilisi hemen ardından düğünlerini iptal ettiklerini ve ayrıldıklarını basınla paylaştı. Başlarda derin bir sessizliğe bürünen çift, sonra hayatlarına kaldıkları yerden devam etti.

BAŞKALARIYLA EVLENDİLER

Haberin Devamı

Dolu dizgin bir aşkın ortasındayken ayrı yollara savrulan ikili, ayrılıklarının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra başka kişilerle evlendi. Jennifer Lopez 2004 yılında March Anthony ile Ben Affleck ise 'Pearl Harbor' ve 'Daredevil'de birlikte çalıştığı Jennifer Garner ile de dünyaevine girdi. Her ikisi de bu süreçte çocuk sahibi oldu ancak bir şeylerin ters gitmesi sonucu Jennifer Lopez ile Marc Anthony 2014 yılında, Ben Affleck ile Jennifer Garner ise 2018 yılında boşanma kararı aldı.

Ben Affleck ve eski eşi Jennifer Garner'ın iki kız ve bir erkek olmak üzere üç çocukları var. En büyük kızları 16 yaşındaki Violet Anne Affleck. 13 yaşındaki ikinci kızlarının adı ise Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Çiftin en küçük çocuğu ise 10 yaşındaki oğulları Samuel Garner Affleck. Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin ise 14 yaşında ikiz çocukları var. Çift yumurta ikizi kardeşlerin isimleri ise Maximilian David Muñiz ve Emme Maribel Muñiz.

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... Bennifer aşkında 20 yılda neler yaşandı

YİNE KAVUŞAMADILAR

Çiftin 2004 yılındaki beklenmeyen ayrılığı, hayatlarına giren farklı kişiler ve ikisinin de evliliklerinin uzun sürmesi onları bir arada görmek isteyen hayranları için hep bir hayal kırıklığı oldu. Kimileri birbirlerini hâlâ unutamadıklarını düşünürken kimileri birbirlerinden nefret ettiklerini bile düşündü. Hayranları bu ayrılık kararını hangisinin aldığı konusunda da ikiye bölündü. Çiftin ayrılık kararının ardından bazıları Jennifer Lopez'in bu kararı aldığını çünkü onun evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini ancak Affleck'in buna hazır olmadığını söyledi. Ben Affleck'in ayrıldığını düşünenlerin argümanı ise bambaşkaydı. Onlara göre Lopez, Affleck için çok popüler ve yoğun bir kadındı. Şöhretin zirvesinde yaşayan bir kadınla evli kalmak zordu ve Affleck, Lopez'den bu yüzden ayrılmış olabilirdi. Ancak gerçeğin ne olduğunu hiçbir zaman öğrenilemedi ta ki o güne dek...

Haberin Devamı

Lopez ve Affleck eşlerinden ayrıldıktan sonra da hayatlarına başka başka insanlar girdi. Jennifer Lopez yakın zamana kadar Alex Rodriguez'le birlikteydi. Hatta nişanlanmışlardı ve evliliğin eşiğindeydiler. Ancak bir şekilde ilişkileri yürümedi ve 2021 yılının mart ayında ayrıldılar. Ben Affleck cephesinde ise durum farklı değildi, onun da hayatına yapımcı Lindsay Shookus ve oyuncu Ana de Armas gibi isimler girmiş ancak ilişkileri kısa sürmüştü.

İLK ADIMI BEN AFFLECK ATTI

Jennifer Lopez ve Ben Affleck yıllar içinde hiçbir iletişim kurmadı. Yıllar sonra bu ilişkiyi yeniden alevlendiren şey ise Ben Affleck'in Jennifer Lopez'in 'Hustlers' filmindeki başarısından dolayı Oscar'a aday gösterilmesi gerektiğini söylemesi oldu. Ben Affleck, New York Times muhabiri Brooks Barnes'a büyük aşkıyla ilgili, "Aday olması gerekirdi. Onunla iletişim halindeyim ve çok saygı duyuyorum. Damga vuracak ilk filmini 50 yaşında çekmesi ne kadar harika! Bu çok başarılı bir film" dedi. Ancak Ben Affleck'in açıklaması o dönem için büyük bir ilgili görmedi, ta ki 2021 yılının nisan ayına kadar. İlk olarak Lopez'in evinin balkonunda görülen Ben Affleck sonrasında ünlü yıldızla tatile çıkarken görüntülendi.

Haberin Devamı

'Bennifer' çiftini yeniden bir arada görenler aralarındaki aşkın alevlendiğine emindi. Çift ne kadar açıklama yapmasa da kameralara verdikleri samimi görüntüler bu ilişkiyi doğruladı. Çok geçmeden birlikte olduklarını doğruladılar, bu ilişki konusunda tamamen kararlı olduklarını ve her iki tarafın çocuklarının da dahil olduğu bir hayat hayal ettiklerini söylediler.

EN SEVDİĞİ YERDE EVLENME TEKLİFİ

Çiftin yeniden bir araya gelmesinden ardından 2022 yılının nisan ayında Ben Affleck, Jennifer Lopez'e yeniden evlenme teklifi etti. Yüzüğün rengi bu kez pembe değil, yeşildi. Yeşili çok sevdiğini ve uğurlu rengi olduğunu söyleyen Jennifer Lopez, "Cumartesi gecesi dünya üzerindeki en sevdiğim yerdeyken (köpük banyosunda), benim güzel aşkım diz çöküp evlenme teklif etti. Hem gülümseyerek hem de ağlayarak gözlerinin içine baktım. 20 yıl sonra bunun tekrar yaşandığı gerçeğini de algılamaya çalışıyordum. Kelimenin tam anlamıysa nutkum tutuldu. O da 'Bu bir evet mi?' diye sordu. 'Evet, tabii ki bu bir evet' dedim" ifadelerini kullandı.

Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... Bennifer aşkında 20 yılda neler yaşandı

VE MUTLU SON: JENNIFER LYN AFFLECK

Temmuz 2022'de çiftin evlendiği ve Jennifer Lopez'in Affleck soyadını aldığı açıkladı. Sade bir nikah töreninin ardından geçtiğimiz günlerde 3 gün 3 gece süren bir düğünle yeniden evlilik yemini eden ikilinin kutlamasına birçok ünlü isim de katıldı. Çift misafirleri için birbirinden sürpriz hediyeler, tasarım çantalar ve çikolatalar hazırladı. 20 yıllık aşkın büyük bir kavuşmayla sona ermesine şahit olanlar ise mutluluk temennilerinde bulundular.