Cadde Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım: İlkokula başlarken

Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım: İlkokula başlarken

24.03.2022 - 15:21 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Ayşe Kökçü, altı yaşında çekilen fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak, geçmişi andı. Ünlü oyuncu, okul öncesi önlüğüyle verdiği pozu, "İlkokula başlarken" notuyla paylaştı.

Ayşe Kökçüden nostaljik paylaşım: İlkokula başlarken

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncu Gökhan Mete ve eşi Ayşe Kökçü, geçtiğimiz aylarda Bodrum Türkbükü'nde olaylı bir gece geçirdi. Alkollü olduğu anlaşılan Gökhan Mete ve arkadaşı, birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler sarf edip yumruklar savurunca Kökçü aralarına girmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Kökçü, eşini sakinleştirmeye çalıştığı sırada Mete, gazetecilerin flaşları ardı ardına patlayınca kavgaya tutuştuğu arkadaşıyla gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu.

OLAYLI GECE
İki arkadaş alkolün etkisiyle aralarındaki kavgayı unutup, gazetecilere küfürler savurmakla da yetinmedi. Bir muhabirin boğazını sıkmaya çalışan Mete, sonrasında eline aldığı taşla korkuttu.

Ayşe Kökçüden nostaljik paylaşım: İlkokula başlarken

Sokak ortasında bağırarak gazetecileri darbedip küfürler savuran Mete’yi eşi de sakinleştiremedi. Yanındaki arkadaşı çıkan arbedede yere düşüp kapaklanınca Kökçü’nün yardımına araçla başka bir arkadaşı gelip ikiliyi götürmeye çalıştı. Ayşe Kökçü, "Ne olur bin gidelim” diye eşine defalarca bağırsa da, Mete alkolün etkisiyle hiç de oralı olmadı.

Haberin Devamı

NOSTALJİK FOTOĞRAFLARINA YENİSİNİ EKLEDİ
66 yaşındaki oyuncu Ayşe Kökçü, nostaljik paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kökçü, 1961 yılında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Ayşe Kökçüden nostaljik paylaşım: İlkokula başlarken

Eski günleri yad eden Ayşe Kökçü, okul öncesi önlüğüyle verdiği pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "İlkokula başlarken, 1961..." notunu düştü. Kökçü'nün paylaşımları takipçilerinden 3 binden fazla beğeni aldı.