Cadde Baba-oğul ilişkisi çok sevildi

Baba-oğul ilişkisi çok sevildi

20.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Bülent Seyran ile Ekin Koç’un baba-oğul sahneleri izleyenleri gözyaşına boğarken, seyirciden tam not aldı.

Baba-oğul ilişkisi çok sevildi

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, sürükleyici hikâyesinin yanında izleyiciyi gözyaşlarına boğan baba-oğul sahneleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir baba ve oğula hayat veren Bülent Seyran (Rıza) ve Ekin Koç (Umut) dizinin üçüncü bölümünde ekrana gelen mahkeme ve cezaevi görüş sahneleriyle de seyircinin hem beğenisini kazanmış hem de yüreğine dokunmuştu. Türk toplumunda baba figürünün çok önemli bir detay olduğuna değinen Seyran, “Öncelikle bu baba ve oğulun bu kadar sevilmesi beni çok mutlu etti. O sahneleri çekerken babamın benim için yaptığı fedakârlıklar aklıma geldi. Çevremdeki babalardan güzel yorumlar alıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Duygusu yüksek sahnelerin fiziksel olarak da oyuncuyu zorladığına değinen Koç, “Baba ve oğul sahneleriyle ilgili hem çevremden hem de sanal mecralardan pek çok olumlu yorum geldi. Bu insanı haliyle mutlu ediyor. Benim için diğer sahnelerden daha yoğun bir efor gerektirdiğini söyleyebilirim. Böyle sahneler insanı duygudan çok fiziksel anlamda da zorluyor. Kalp ritminiz hızlanıyor, vücudunuz kasılıyor, nefes alışverişiniz değişiyor ve bu durum sanki uzun bir fiziksel aktivite gerçekleştirmişsiniz gibi sizi yoruyor. Ama insanlardan gelen tepkiler olumlu olunca, o zamanki gayretinizin buna değdiğini bilmek iyi hissettiriyor” diye konuştu. Oyuncu, Umut’un mücadelesinin artık daha çetin geçeceğini söyledi.