Cadde Babamın Ceketi oyuncuları kim, konusu nedir? Babamın Ceketi filmi nerede çekildi?

Babamın Ceketi oyuncuları kim, konusu nedir? Babamın Ceketi filmi nerede çekildi?

20.06.2021 - 18:59 | Son Güncellenme:

Babamın Ceketi filmi, yerli komedi türündeki yapımdır. 2018 yılından vizyona girdi. Birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu filmde, Müfit Can Saçıntı ve Mert Turak başrolleri paylaşıyor. İşte, Babamın Ceketi filmi oyuncu kadrosu...

Babamın Ceketi oyuncuları kim, konusu nedir Babamın Ceketi filmi nerede çekildi

Yerli filmin yönetmen ve senaristliğini Müfit Can Saçıntı yürüttü. Başrolde de yine yer aldı. Babamın Ceketi filminin yapımcılığını ise Saçıntı ile birlikte Tahir Çonka üstlendi. Babamın Ceketi filmi, sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında yayımlanıyor. 

Haberin Devamı

BABAMIN CEKETİ KONUSU

Ferhat, babası İbrahim tarafından binbir emekle okutulmuş, sonunda eğitimini tamamlamasına rağmen henüz iş bulamamış bir gençtir. Sevgilisi Aslıhan'ın babası Hulusi, sağlık sorunlarından dolayı kızının bir an önce evlenmesinde ısrarcı olunca kız istemeye giderler. Ancak Hulusi, Ferhat'ın önce iş bulmasını ister. Bunun üzerine harıl harıl iş aramaya başlayan Ferhat, ne kadar uğraşsa da bir iş bulamaz. Babası da oğlu için iş aramaya başlasa da olumlu sonuç alamaz. Ferhat sonunda her şeyi göze alarak çok daha zor ve tehlikeli maceralara atılacaktır.

BABAMIN CEKETİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Dikkat çeken yerli film Babamın Ceketi, İstanbul'un farklı semtlerinde çekildi. Ayrıca Ağva ve Dalyan’da de çekimleri gerçekleştirildi. 

Haberin Devamı

BABAMIN CEKETİ OYUNCULARI

Müfit Can Saçıntı
Mert Turak
Erkan Can
Elif Nur Kerkük
Ayşen Gruda
Suat Sungur
Yalçın Menteş
Banu Manioğlu
Ahmet Arıman
Tuncay Akça
Sami Aksu
Ünal Yeter
Uğur Demirpehlivan