Cadde Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü

Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü

14.12.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

11 Mayıs 2017 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 49 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, sanatçının anısına düzenlenen 'Hürmet' konseri öncesi çocukları Dilara (19), İbrahim (18) ve Elif Su (6) ile kameraların karşısına çıktı. Babası vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan Elif Su da anlamlı gecede yer aldı.

Babasını sadece 12 gün görebildi İbrahim Erkalın kızı Elif Su büyüdü

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Mayıs 2017'de yaşamını yitiren arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen Hürmet konseri, 10 Aralık'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Erkal’ın eşi Filiz Akgün’ün ev sahipliğini üstlendiği gecede, Erkal için üzerine iki yıldır çalışılarak yapılan ‘Saygı’ albümü de tanıtıldı.

Haberin Devamı

"BABASINI HİÇ TANIMAYAN BİR KIZIM VAR"

Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren Filiz Akgün, eşi İbrahim Erkal’ın filmini yapmak için yapımcıların kapısını çaldığını ancak çok fazla kurgu olduğu için bu projeleri kabul etmediğini söyledi.

Çocuklarımın ve insanların eşimi yanlış tanımaması için kurgu film projelerine sıcak bakmıyorum. Projeler geldi ama kurgu çok olduğu için istemedik. Benim çocuklarım var, babasını hiç tanımayan bir kızım var. Tabii ki kurgu yapılır ama bu abartılmamalı, gerçeğin dışına çıkarsa olmaz. Teklif olarak projeden bahsedildi ama kurgusundan çok hoşlanmadığım için istemedim. Olmayan şeyleri oldu diye göstermek istediler.

Babasını sadece 12 gün görebildi İbrahim Erkalın kızı Elif Su büyüdü

"AJİTASYON BİR HAYATI YOKTU"

Filiz Akgün, "İbrahim'in ajitasyon bir hayatı yoktu. Memur bir ailenin çocuğu. İleride güzel projeler gelirlerse neden olmasın. İbrahim çok anlamlı eserler bırakmış bir isim; ‘canısı’ dedi, ‘canısı’ diye bir kelime yoktu, sonra dillerden düşmedi. O yüzden onun her türlü anılması gerekir" dedi.

Babasını sadece 12 gün görebildi İbrahim Erkalın kızı Elif Su büyüdü

ELİF SU ALTI YAŞINDA

Evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi nedeniyle dengesini kaybeden ve yere kafasını vurarak beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan küçük kızı Elif Su büyüdü.

Babasını sadece 12 gün görebildi İbrahim Erkalın kızı Elif Su büyüdü

Haberin Devamı

Altı yaşına basan Elif Su da annesiyle birlikte Hürmet konserindeydi. Elif Su'nun, 2017'de hayata veda eden babasına olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.