Cadde Bağcık filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Bağcık oyuncu kadrosu

Bağcık filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Bağcık oyuncu kadrosu

14.04.2021 - 23:28 | Son Güncellenme:

Bağcık filmi, sinema salonlarında oldukça ilgi gören yerli yapım bir dram projesidir. Birçok başarılı oyuncuların yer aldığı film izleyenden tam puan aldı. Bağcık artık televizyon ekranlarında sevenleri karşısına çıkıyor. İşte, Bağcık filmi hakkında detaylar...

Bağcık filmi oyuncuları kim, konusu nedir İşte, Bağcık oyuncu kadrosu

filmin yönetmenliğini Görkem Yeltan yürütüyor. Öte yandan senaryo ekibi içinde de bulunuyor. Film, hem öksüz hem de yetim kalan iki kız kardeşin zorlu yaşamını anlatıyor. Dikkat çeken 2019 yapımı Bağcık filmi oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. 

Haberin Devamı

BAĞCIK FİLMİ KONUSU

Anne ve babasının ölümü ardından yaşam mücadelesi veren iki kız kardeşin hikayesi ekrana geliyor. Anneannelerinin tam da bu sırada Kanada’ya gitmiş olması her şeyi daha da zorlaştırır. Kısa bir süreliğine amcalarının evinde kalmak için Bodrum’a giderler. Amcası kızlara bakması için bir pilates hocası ile anlaşır. Kısa süre sonra ise amcaları ve pilates hocası arasında bir yakınlaşma başlar. Kardeşler, yeni yaşamlarından oldukça mutludur ve anneannelerinin yanına Kanada’ya gitmek istemezler. Amcaları engelli olduğundan kardeşlerin yanında kalmasını başlarda pek istemez. Tam fikrini değiştirmişken sevdiği kadının sakladığı sırları olduğunu öğrenir ve her şey alt üst olur.

BAĞCIK FİLMİ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Kaan Çakır
Pınar Tuncegil
Okan Yalabık
Yeşim Koçak
Alin Yeltan
Derin Yeltan
Barış Yıldırım