Cadde Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı!

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı!

31.07.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Barış Arduç, eşi Gupse Özay'a aşkını haykırdı.

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı

'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

BİR KIZLARI VAR

Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül'de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti. Jan, TDK'da "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen..."
anlamına geliyor.

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı

"EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

Arduç, ayrıca daha önce, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok" şeklinde konuşmuştu.

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı

"HER ZERRENE"

Sosyal medyada pek paylaşımda bulunmayan Arduç, eşi Gupse Özay'a aşkını ilan etti. Oyuncu, 39'uncu yaşına giren eşini öptüğü kareyi Instagram'dan paylaşarak, "Her zerrene" yazarak, kalp emojisi koydu.

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı

Haberin Devamı

"KOCAN DA ADAM ÇIKTI"

Barış Arduç'un aşk pozuna "Ne beyler var kızlar", "Sen çok iyisin Gupse ama kocan da adam çıktı", "Böyle bir aşk görülmemiş dünyada", "Aşka gel be", "Gupse ne şanslısın" yorumları geldi.