Cadde Barıştıktan hemen sonra: Herkes haddini bilecek!

Barıştıktan hemen sonra: Herkes haddini bilecek!

03.02.2018 - 09:41 | Son Güncellenme:

Gazeteci Esin Övet, önceki akşam Nişantaşı Limon'da sevgilisi Serkan Koca'nın sürpriz doğum günü partisyle yeni yaşını kutladı. Partiye; Cem Belevi, Özlem Yıldız, Fatih Ürek, Cenk Eren, Berkay, Derya Uluğ, İrem Derici, Ebru Yaşar, Irmak Ünal, Ziynet Sali, Deniz Seki gibi birçok ünlü isim katıldı.

Barıştıktan hemen sonra: Herkes haddini bilecek

Doğum günü partisine eşi Özlem Katipoğlu'yla katılan Berkay, mekanda kavgalı olduğu Derya Uluğ'yla karşılaştı. İkili, yakın arkadaşlarının araya girmesiyle barıştı. Berkay, Derya Uluğ'la ilgili barışma sorularına, "Küçük kardeşleri severiz. Herkes haddini bilecek. Bizim kimseyle bir sorunumuz yok. Evet, Derya'yla barıştık" dedi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, daha sonra yeni satın aldığı Lincoln marka aracıyla Nişantaşı'ndan ayrıldı.

"YÜZ YÜZE BAKIYORUZ"

Berkay'ın ardından mekandan Derya Uluğ, barışma sorularına, "Arkadaşlar bu konulara girmesek daha iyi. Bunlar çok eskide kaldı. Evet barıştık ve bitti. Biz meslektaşız ve yüz yüze bakıyoruz" yanıtını verdi.
Muhabirler tarfından Berkay'ın "Biz küçük kardeşleri severiz. Herkes haddini bilecek" sözlerini hatırlatması üzerine sinirlenen Derya Uluğ, "Daha yeni barıştık. Böyle söylediyse ayıp etmiş" ifadelerini kullandı.

"BANA HAPİS LAFI YAPMAYIN"

Fazla kilolarıyla dikkati çeken Deniz Seki, Seren Serengil'in hapis yatacağı yönündeki sorularu, "Bana hapis lafı yapmayın. Bu konuda çok yaralıyım. Seren'e Allah yardım etsin. Ben çok çektim bu konuda. Hadi fotoğrafımı çekin, ben gideyim" şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı