Cadde Başak Sayan'dan eşi Murat Vardal'a: Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi

Başak Sayan'dan eşi Murat Vardal'a: Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi

16.08.2022 - 13:18 | Son Güncellenme:

2014 yılında Bodrum Havalimanı’nda tanıştığı ekonomist Murat Vardal’la dünyaevine giren ve bu birlikteliğinden ikiz çocukları olan Başak Sayan, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakan ve vaktini ailesiyle geçiren 45 yaşındaki Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sekizinci evlilik yıl dönümünü kutladı.

Başak Sayandan eşi Murat Vardala: Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi

'Çılgın Bediş', 'Gurbet Kadını', 'Bir Dilim Aşk', 'Geniş Zamanlar', 'Derman Bey' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yayınladığı döneme damga vuran dizilerde rol alan oyuncu Başak Sayan, 2014'te iş insanı Murat Vardal ile evlenmişti. 2017'de ikizleri Ares ve Milan'ı dünyaya getirince oyunculuğu bırakmıştı.

Haberin Devamı

Şimdilerde gözlerden uzak, Şile'de doğa ile iç içe sakin bir yaşam sürdüren Başak Sayan, daha önce "Uzun bir süredir çocuklarla beraber Şile'deki evimizde kalıyoruz. Ormanın içinde kalabalıktan uzakta organik bir yaşam sürmeye çalışıyoruz" demişti.

SEKİZ YILLIK MUTLU EVLİLİK

Oyunculuktan sonra yazarlığa ağırlık veren Sayan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman eşi ve çocuklarıyla verdiği pozları da takipçilerinin beğenisine sunan eski oyuncu, evliliğinde 8'inci yılı geride bıraktı.

Başak Sayandan eşi Murat Vardala: Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi

"SONSUZA KADAR EL ELE"

Kendini ailesine adayan ve çocuklarını büyütmekle meşgul olan Başa Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evlilik yıl dönümünü kutladı. Nikah gününden bir fotoğraf paylaşan Sayan altına şu notu düştü:

Haberin Devamı

Dün evlilik yıldönümümüzdü. Tam 8 sene evvel dün tanıştıktan 1 ay sonra Washington DC’de evlendik. Aylarca meditasyonlarımda bu yemini ettiğimi imgeledikten sonra deneyimlemek inanılmazdı. Bu kadar sene nasıl geçti bilmiyorum. Öyle çok şey doldurduk ki içine. Güldük, eğlendik, ağladık, kavga ettik, kenetlendik, birbirimize ayna olduk, eksikliklerimizi gösterdik, sevgili, eş, öğretmen, dost, yoldaş olduk. En önemlisi olağanüstü iki evlat dünyaya getirdik birlikte. Tarifi olmayan duygular da yaşadık, çok zor şeyler de deneyimledik. Çocuklarımızı büyütürken biz de büyüdük, olgunlaştık. Şimdi geriye dönüp baktığımda o havalimanında karşılaşmamızın, benim o sırada iptal edilen film çekimlerimin, senin uçağı kaçırıp benim uçağıma binmek zorunda kalışının anlamını daha iyi anlıyorum. Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi… İlahi bir film... İyi kilerimin en başında geliyor. Nice mutlu evlilik yıldönümlerine aşkım. Birlikte, el ele ve son ana değin… Çok şükür…

"DOĞA İLE İÇ İÇE HUZURLUYUZ"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda alışveriş yaparken görüntülenen Başak Sayan, evinin eksikleri için İstanbul'a geldiğini söylemiş ve "Şile taraflarında güzel bahçeli bir evimiz var. Pandemi döneminde bitirmiştik. O günden bugüne çocuklarla, eşimle birlikte orada yaşıyoruz" demişti.

Başak Sayandan eşi Murat Vardala: Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi

Ünlü oyuncu, "İstanbul'un kalabalığından uzak, doğa ile iç içe gayet keyifli ve huzurluyuz. Ara ara işlerimiz için geliyoruz ama inanın çok durmadan tekrardan dönüyoruz" açıklamasında bulunmuştu.